Tokom ove nedelje Škorpije gube poverenje u sebe, Strelčevi zanemaruju partnera

Šta vam predviđaju zvezde za nedelju 25-31. januar.

.

OVAN
Nedelja vam počinje pomalo rasejano. U konfliktu ste, zapravo volja vam je ugrožena, što nikako nije dobro. Saradnici mogu da vam pomognu ili odmognu. Ne trudite se da razmišljate o novcu previše, jer vam to unosi nemir. Izdržite ovu nedelju. Emotivno - imate potrebu da vaša veza bude čvrsta. Kontrola vam je na nivou. To pomalo guši vašeg partnera. Slobodan Ovan ima više sreće u ljubavi i zavođenju. Zdravlje - osetljivo vam je čulo vida.

BIK
Do kraja nedelje vaš konto se sređuje. Verujete Škorpiji ili Ovnu. Bikovima sledi nervoza zbog nekih neplaniranih troškova. Ne čekajte čudo da se desi kako biste došli do novca. U ljubavi budite oprezni. Skloni ste avanturama i tajnim ljubavnim vezama. Bik koji je slobodan razmišlja o svom finansijskom stanju, ne toliko o nekim realnim ljubavnim prilikama koje su ispred njega. Budite spremni da partner sa kojim želite da delite život i koga upoznate, neće toliko mariti za vaš novac, već zia ono što mu emotivno pružate. Zdravlje - čuvajte se povreda, padova.

BLIZANCI
Vi radite vredno i savesno uz osmeh. Tokom nedelje odbacujete ljubaznost i odlučno se bavite problemima koji mogu ugroziti vašu poziciju. Osetljivi ste na svoj položaj jer ste i sami svesni da se šarmom I dobrom energijom lakše dolazi do cilje, tj. da toliko nisu bitni stručnost i znanje. Blizanci u braku moraju da podignu nivo sreće i raspoloženja u kući. Odlazak u pozorište, bioskop će obogatiti vaš ljubavni život. Izađite, napustite kuću. Zdravlje vam je i više nego dobro.

RAK
Kao svako ko radi vredno i predano postajete sumnjičavi prema saradnicima. Oni misle da ste nesigurni u svoje stavove. Međutim, naravno da je to greška i da nije tačno. Uglavnom osetiće promenu onda kada im stvarno i iskreno pokažete pravu istinu, svoje pravo lice. U ljubavi, privlačni ste suprotnom polu. I vi ste zadovoljni zbog toga. Pokazujete to uz osmeh. Koketirate. Kada bude vreme za otvoren razgovor nije dobro da se povučete što često činite. Zdravlje - noge vam otiču. Malo više šetnje preporučujemo.

LAV
Lav veruje u sebe i svoju unutrašnju snagu i pronicljivost. Oni kojim žele da započnu nešto novo tokom nedelje mogu da očekuju podršku. Ukoliko imate važan sastanak sa inostranim partnerima, dajte svoj predlog, biće uvažen. Emotivno, želite da budete u ozbiljnoj vezi, ukoliko ste sami i slobodni. Nije vam lako da pronađete nekog ko vam odgovara, ali ste znak koji zna da istraje u ljubavi. Oni u braku neće imati većih problema. Zdravlje - pazite da drugi ne upravljaju vašim emocijama.

DEVICA
Znate šta hoćete, imate plan. Idete ka svojim ciljevima. Svesni ste sebe i svoje okoline. Ne mogu vam ništa. Pazite na ulaganje. Svaki plan koji budete imali moraćete dobro da proanalizarate. Novac Devici nije uvek slaba tačka. O ljubavi svi sanjaju i maštaju. I vi ste sebi to priuštili. Slaganje sa Bikom vas vodi u ozbiljnu vezu. Susret sa Blizancima u erotiku, dok ljubav sa osobama u znaku Ribe može da donese stabilnost pa čak i brak. Dobro se osećate.

VAGA
Posao vam dobro ide tokom nedelje. Povoljan aspekat za one koji rade u javnim uslugama. Imate snage, energije i elana da se izborite sa svim problemima ispred vas. Uspeh vas čeka u sredu ili petak. Emotivno, ako razmišljate o nekom važnom susretu morate da budete smireniji i skoncentrisani. Nije tako lako doći do nečega. Možda ćete morati da uložite napor u ljubavni odnos sa osobom koja vam se dopada. Vage koje su u braku moraju da otputuju negde, da im se energija povrati. Razmišljajte pozitivno.

ŠKORPIJA
Na poslu ste skoncentrisani. Saradnici koji rade sa vama moraju da se pokažu još bolje. Niste lak šef, direktor, gazda, ali ste jako dobri kao kolega i saradnik. Hoćete da pomognete svima. Sa novcem ćete imati uspeha tokom vikenda i početkom nedelje. Emotivno ste konfuzni. Nemate poverenja ni u sebe ni u partnera. Morate da se menjate. Požurite, partner neće da čeka. Ako ste usamljeni nećete više biti jer će vam jedna Vodolija dati snage da se ponovo vratite na pravi put, put emocija. Zdravlje - loš protok energije.

STRELAC
Kreativnost i vera su dva dobra uslova da tokom nedelje ostvarite dobit. Sve više ste produktivni. Sjajno. Pokrenućete posle dužeg perioda. Ako ste u braku partner vam upućuje kritike da više mislite na posao a on je u drugom planu. To nije dobro jer ako živite na primer sa osobom u znaku Ovan možete imati stalne svađe i rat. Ukoliko ste slobodni, pojaviće se osoba starija od vas. Verovatno će to biti neka kraća veza. Zdravlje - prijatelji vas zovu u dugu šetnju. Krenite.

JARAC
Svesni ste sveta oko sebe. Objektivni ste, socijalni i razumete tuđe potrebe. Omiljeni ste u kolektivu. Neće vam biti teško da se finansijski stabilizujete tokom nedelje. Emotivno gledajte da kontrolišete svoja osećanja. Vodite računa da partner ne shvati pogrešno vaše ponašanje. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa posebno muški Jarac, imaće velikog uspeha u ljubavi sa ženama iz vodenog znaka, posebno sa Rakom. Zdravlje - postoji indikacija za bolove u leđima koji vas često muče.

VODOLIJA
Morate da mislite na posao i sve što se tiče opšte organizacije. Osetljivi ste zbog toga. Nije toliko potrebno da pokrećete neku saradnju sa drugim znakovima ali bi bilo dobro da uvažite sugestiju jednog Ovna ili Škorpije koja sigurno zna gde je dobra zarada i novac. Emotivno - problemi kod kuće vam odvlače pažnju. Potrebno vam je mesto gde ćete se skloniti od svih. Odgovornost danas fali u svemu. Jedno pričate drugo radite. Ko traži novu ljubav neka se pokrene od naredne nedelje. Zdravlje – prisutan je višak tečnosti.

RIBE
Svoju senzitivnost prenosite na radni prostor. Saradnici mogu pasti pod vaš uticaj. Nekima odgovara posebno onima kojima manjka energija u rešavanju zadataka. Važno je da pazite na finansijske tokove. Tokom nedelje obratite pažnju na novac i ulaganje. Na ljubavnom polju, previše sanjarite i ne vidite stvari kakve jesu. Spustite se na zemlju. Možda imate partnera pored sebe koji ima velike finansijske apetite. Rešite to otvorenim razgovorom. Slobodne Ribe mogu na putu u inostranstvu da očekuju lepo poznanstvo. Zdravlje - obratiti pažnju na bolove u nogama.

Autor: Darka Cvetković