Zima, zima... vrebaju li grip i prehlada vaš horoskopski znak?

Koji horoskopski znaci su osetljivi na bolesti ove zime i treba dobro da ih se pričuvaju. Šta bi bilo dobro da radi vaš znak da biste ove zime ostali zdravi, uživali u zimskim čarolijama bez bolesti.

.

OVAN - Sa Marsom u 8. polju, koji će tu boraviti do kraja zime, Ovnovi zaista treba da povedu računa o svom zdravlju. Moguće je da često imate povišenu temperaturu izazvanu virusima. Trebalo bi više da se posvete fizičkim aktivnostima.

BIK- Sa Saturnom u njihovom 8. polju je moguće da će se u toku zime vratiti neke stare boljke i bolesti. Bikovi treba da se čuvaju hrane, odatle ih vrebaju virusi i bolesti. Dobro operite ruke pre i posle jela.

BLIZANCI- Mars u 6. polju, a Pluton u 8. polju, to je idealna postavka za infekcije raznih oblika. Izloženost ali i osetljivost na viruse je maksimalno naglašena i kod vas. Pojačajte higijenu oko vas, pogotovo u prostoru gde najviše provodite vremena.

RAK- Vama je Saturn u 6. polju i u toku zimskog perioda bi trebalo čuvati stomak i sistem za varenje, koji će biti izuzetno osetljiv. Ukoliko ne povedete računa o tome šta jedete imaćete virusnu infekciju stomaka. Obavezno proverite rok trajanja namirnica!

LAV- Vama je ostetljiv respiratorni sistem. Postoji vrlo velika mogućnost virusnih infekcija gornjih respiratornih organa i disajnih puteva uopšte. Ne izlažite se preteranim fizičkim naporima na otvorenom. Uplatite teratanu i tamo se dobro preznojte. A, pre izlaska napolje gledajte da se dobro aklimatizujete.

DEVICA - Kod vas je jedino sporan Uran u 8. polju koji u toku narednog perioda može izazvati mentalnu prenapetost što bi moglo da vam oslabi imuni sistem i da tako postanete osetljivi na napade virusa. Ne nervirajte se oko svake sitnice i ne pokušavajte baš sve i svakog da kontrolišete!

VAGA- Vama je Jupiter u vašem 12. polju, vi ste zaštićeni. Osećate se jako dobro i smireno u toku narednog perioda. Imuni sistem vam je vrlo stabilan. Možda bi bilo dobro samo da pojačate unos vitamina iz svežeg voća.

ŠKORPIJA- Mars u vašem prvom i Uran u 6. polju uslovljavaju veliku nervozu i ratoboran stav koji će imati u tokom većeg dela zime. Trošite se previše na poslu, strada vam imuni sistem i postajete ranjivi na napade virusa u poslovnoj sredini najviše. Gledajte da prostor gde radite provetravate češće ali i da ga delite sa što manjim brojem ljudi, ukoliko je to moguće, naravno.

STRELAC- Sa Marsom u vašem 12. polju i Saturnom u prvom, vrlo ste zabrinuti i prenapeti zbog neizvesnosti koja vlada oko vas. U vašem životu se dešavaju velike promene na koje ne možete uticati. Najbolje je da se opustite i prepustite se sudbini. Nervozom i napetošću samo bitno snižavate kvalitet svog svakodnevnog života i otvarate put raznim virusnim infekcijama.

JARAC- Sa Saturnom u vašem 12. polju, lako ćete padati u osećanja koja nalikuju depresivnim stanjima. Osećaj potištenosti i nemoći će vas pratiti, iako za to i nećete imati nekog realnog razloga. Čovek kad je psihički slab, tad je najranjiviji, tad priziva bolest i infekciju. Saberite se i prekinite da sažaljevate sebe i da jadikujete nad svojom sudbinom.

VODOLIJA- Vama je jako lepo sa Jupiterom u vašem 6. polju. Osećate se jako, moćno, stabilno i, što je najvažnije, spokojno. Sigurniji ste nego ikada u jako dobar tok svoje sudbine. Imuni sistem vam je izuzetno jak. Virusi vam ne mogu ništa.

RIBE- Vama su u toku zime aktuelne frustracije izazvane ljubavnim problemima. Patite zbog nekog i nečeg što vam je bilo i ostalo nedostupno. Ranjiviji ste nego ikada pre na viruse zbog prilično lošeg psihičkog stanja.

Autor: Darko Škalabrin