Ove nedelje: Škorpije čeka romansa, Device da se uzdrže od brzopletih odluka

Saznajte šta vas od 11. do 18. januara čeka na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.

.

OVAN

Zbog retrogradnog Merkura i njegovog dejstva kroz vaše 10. polje karijere, sačekajte bar dva dana kako biste pokrenuli nešto novo, neku novu ideju. Dobri poslovi su nekretnine, poslovi vezani za sve oblike komunikacija, saobraćaj. Saradnja sa Jarčevima daje dobru zaradu. Emotivno, ako ste u braku, deca su problem. Više priče, edukacije će pokrenuti bolji odnos sa njima. Potrebna im je pažnja. Ako ste slobodni, onda upoznajete osobu koja je povezana sa uticajnim ljudima u društvu. Zdravlje vam je dobro, mada, za odmor morate da nađete vremena.

BIK
Želite da napredujete u svim segmentima. Posebno se ističete od sredine nedelje kada vam je energija jača i kada možete da privučete saradnike koji su dobri za vas i vaš napredak. Novac očekujte od jednog muškog Jarca ili žene Strelca. Možete ići na kraći put u grad koji je u vašem okruženju. Ako imate porodični biznis onda računajte na partnera koji je aktivan i vredan i sve može da uradi umesto vas. Vaš partnerski odnos se popravlja ako imate dobru interakciju. Oni koji su slobodni posebno muški Bik ima poznanstvo sa jednom egzotičnom Vagom. Zdravlje je problem ako previše energije trošite na posao.

BLIZANCI
Zainteresovani ste za svaku vrstu posla koja donosi komunikaciju i dobro kretanje iz jednog mesta u drugo. Imate jaku intuiciju tokom početka nedelje koja će vas odvesti na pravi put i dozvoliti vam da se odlično snađete u poslu koji donosi dobru zaradu. Vi ste zaljubljive prirode pa će vam ova nedelja biti veoma dinamična na tom polju. Osoba u znaku Vage i Strelca vam je bliska. Prijaće vam druženje i društvo ovih osoba koje su zanimljive i erotične. Oni Blizanci koji su u braku moraju da se aktiviraju i pokrenu. Previše su zatvoreni i razmišljaju o novcu. Zdravlje - trenirajte svoje fizičko telo.

RAK
Ova nedelja je veoma bitna i odlučujuća. Dobro sagledajte planove, ideje i šta ostavljate drugima. Retko se nađu sposobne osobe poput vas ali isto tako možete upasti u lošu energiju saradnika koji su vrlo različiti po temperamentu, znanju i iskustvu. Sve su to faktori koji menjaju temelj poslovanja. Budite okrenuti intuiciji ili poučeni ličnim iskustvom. Ako vam posao kvari emotivni život onda se okrenite ljubavi i partneru. Slobodan Rak ima flert sa Ovnom ili Vagom. Zdravlje može biti osetljivo: proverite krvnu sliku.

LAV
Ukoliko radite dve, tri stvari u isto vreme onda nećete uspeti u tome da svoj plan sprovedete na pravi put. Ako budete dovoljno strpljivi i pažljivi možete imati posla previše i dobru zaradu. Vi ste osoba koja isijava energiju i morate da sačuvate svoj brak i zajednicu u kojoj se nalazite. Oko vas su ljubomorni ljudi. Oni Lavovi koji su slobodni imaju pomalo dosadan ili neaktivan period. Lav nikad ne spava. Spreman je uvek za novu akciju. Zdravlje može biti vezano za bol u predelu grudne kosti.

DEVICA
Ako želite da izađete iz neke velike kompanije, sačekajte i ne donosite brzoplete zaključke. One Device koje imaju svoje radnje ili firme moraju da obrate pažnju na dugovanja i novac koji daju za određene projekte. Škorpija, Strelac ili Jarac su vaši dobri saradnici tokom nedelje. Vaš vladar Merkur je u retrogradnom kretanju i traži da se više posvetite logistici na radnom mestu. Imate nedelju koju treba da iskoristite kroz poslove istraživanja. Obično maštate o vezi punoj ljubavi, a sa druge strane se upletete u tajnu ljubavnu vezu. Zdravlje - jačajte volju i sistem vrednosti. Imate česte depresije.

VAGA
Vi funkcionišete sami odlično ali na taj način gubite vreme. Mars u vašem drugom polju gura na akciju i zaradu. Ne mirujete kada treba da zarađujete. Morate da napravite biznis plan koji će vam biti vodilja kroz dalji poslovni put. Saradnja sa osobom iz znaka Ribe ili Jarac vam pomaže da se organizujete. Imate kreativnu snagu u sebi i to vam ne može niko oduzeti. Sa partnerom imate dobru relaciju i razmenu emocije. Razumevanje i smiraj vaše jake energije je neophodno. Pazite na visok šećer u krvi.

ŠKORPIJA
Vi ste osoba koja ume da zaradi i pre svega privuče novac. Mars u vašem znaku tokom tranzita vam omogućava da se kanališete. Od samog starta ove nedelje imate izgleda da se okrenete novim poslovima koji još nisu toliko razvijeni ali imaju budućnost. Volite erotiku i strast ali isto tako vas privlači i romantika, sveće, lagana muzika. Sigurno ćete doživeti jednu lepu avanturu na ovaj način. Škorpije u braku moraju da se pomire sa sudbinom, da shvate da nisu u mogućnosti da dožive tajnu ljubav. Zdravlje vam je povezano sa nervozom.

STRELAC
Mars u vašem dvanaestom polju daje pomalo ugušenu energiju. Vi ste uvek u pravu, mada nekada i grešite ali teško to prihvatate. Problem je u tome što ste skloni sopstvenim strahovima koji vas blokiraju. Strelac je znak novca, velikog novca, tako da ćete morati da se uozbiljite i počnete da razmišljate drugačije i odlučnije. Sav problem oko posla ne bi trebao da vam poremeti ljubavni život. Ribe su trenutno aktuelni partneri koji mogu da zadovolje vaše ljubavno-erotske apetite. Strelac u braku ima pomalo drugačiji život, miran i okrenut porodici. Morate da povedete računa o ramenu, kičmi.

JARAC
Novac vam dolazi preko osobe koja živi u inostranstvu. To je osoba koji je stalni klijent, može biti rođena u znaku Lav ili Vodolija. Iako je retro Merkur skoro ceo mesec u vašem znaku, vi se snalazite bolje od većine znakova. Ovo je vreme da povratite sve što ste izgubili i sve što niste radili u prethodnom periodu. Jedan Bik može da vam pomogne savetima. Odlična nedelja za ljubav. Iako stalno mislite na posao koji neće da pobegne, ove sedmice bićete okupirani ljubavlju. To vam prija i morate da se opustite kako biste uživali i kako bi vaše ćelije dobile potrebnu dozu pozitivne energije regeneracije. Zdravlje vam je bolje.

VODOLIJA
Ukoliko imate problem sa zakonom on može da se reši pod uslovom da uzmete za advokata osobu iz znaka Jarac ili Vaga. Bavite se poslovima koji zahtevaju preciznost, istrajnost. Vi ste brz znak, pa posao koji ste planirali neće da čeka. Imate ponovo neki važan ugovor da potpišete. Emotivno ste u vezi koja vas davi polako ali sigurno. Verovatno ćete biti u prilici da se okrenete nekim novim izazovima. Vodolije u braku imaju skladan odnos sa partnerom, posvećeni ste deci. Obratite pažnju na srce i respiraciju pluća.

RIBE
Budite okrenuti poslovima koji traže suštinu. Ukoliko se budete bavili sitnicama i nekim nebitnim stvarima verovatno ćete izgubiti volju i želju za napredak u onome što radite. Novac vam stiže preko prijatelja u znaku Ovna ili Lava. U biti ste neko ko je veoma dubok i sposoban za svaki posao koji traži angažovanje na nekom višem intelektualnom nivou. Jedino da ne preterate u mašti. Emotivno ste vezani za osobu u znaku Bika ili Lava. Ako ste u braku, morate da pokažete emociju, ne svoju stidljivost. Zdravlje vam je dobro, ali više trenirajte.

Autor: Darka Cvetković