Šta nam donose božićni praznici

Lavovi će pokazati tokom praznika koliko su velikodušni, dok će šarmantne Škorpije osećati ljubav sa svih strana.

.

Ovan
Božić vam neće biti baš miran jer niste spremni na kompromise. Mogući su čak i žestoki razgovori s rodbinom na božićnom ručku koji mogu da prerasti u žustre rasprave, ali barem vam neće biti dosadno! Što se tiče romantike, bićete raspoloženi za zavođenje i osvajanje nečijeg srca.

Bik
Vama će Božić sav biti obojen ljubavlju. Još ćete se više zbližiti s dragim ljudima, i s partnerom i porodicom. Želećete da im ugađate, a to će vam i poći od ruke, verovatno zahvaljujući slasnom jelu kojeg ste pripremili. Ako ste solo imajte na umu da je ljubav negde blizu vas i zato - držite oči širom otvorene!

Blizanci
Bićete više usredsređeni na svoju porodicu nego na ljubavnu vezu. Samo pazite da ne preterate sa samopouzdanjem i ne zapostavite partnera i uvereni smo da vam on to neće zameriti. Ali i uprkos tome, dobra atmosfera uticaće pozitivno na sve što će se događati u vašem domu.

Rak
S partnerom se nećete moći usuglasiti oko nekih stvari, možda oko darova ili kako ispeći jelo, pa će vam početak dana proći u dosta napetom odnosu. To će uticati na vaše raspoloženje i bićete pomalo tužni. Smirite se i posle božićnog ručka idite u šetnju. U prirodi ćete ponovno pronaći sreću i veselje.

Lav
I ovog Božića pokazaćete koliko ste velikodušni i obradovaćete drage ljude super poklonima. U darivanju čak volite i da preterujete i razmazićete svoju porodicu, naročito decu. Božić će vam proći u blagosti, miru i osećaju kao da ste na vrhu sveta.

Devica
Spremni ste u svom domu na božićnom ručku da ugostite i 10 ljudi, s pripremama možete početi i u rano jutro, ali biće vam važno da druženje prođe mirno i bez ikakvih razmirica. Bude li tako i Božić prođe savršeno, bićete najsrećniji na svetu. Raspoloženje vam jedino može pokvariti poklon koji nije baš po vašem ukusu.

Vaga
Bićete okruženi dragim ljudima i stimulativnom atmosferom i zabavićete se, ali premorenost će vas kočiti u svemu. Ovih dana ne osećate se najbolje kada ste s porodicom ili partnerom, najbolje vam je kada ste sami. Ipak, nemojte se previše zaneti i reći nešto zbog čega biste mogli požaliti.

Škorpija
Malo će vas mučiti praznični troškovi, ali sve u svemu uživaćete u lepom Božiću s prijateljima. Najispunjeniji će biti one Škorpije koji su otišli u posetu rodbini koja živi u inostranstvu. Osećate ljubav sa svih strana i bićete neodoljivo šarmantni, baš kakvi jeste po prirodi.

Strelac
Imate potrebu da sve pažljivo organizujete? Želite da sve bude savršeno? Međutim, ostali oko vas ne rade ništa i ništa ne ide po planu... Ljudima je teško da prate vas i vaše predloge i to vas nervira. Opustite se.

Jarac
Ponekad teško razumete druge i teško pronalazite zajednički jezik. Nekad ste i previše realistični i vidite samo ono što ide po krivom. Božić je dan kada se slavi, ne zaboravite to! Smirite se ako ne želite da se uvučete u svađu s partnerom. Srećom, vaša deca i prijatelji razveseliće atmosferu.

Vodolija
Sve ćete raditi u zadnji čas i vrlo verovatno ćete kasniti na sve dogovore. Bolje se organizujte ako želite da stignete u goste dok još ima hrane i pića. I pazite na red vožnje autobusa, jer nije zgodno ako ostanete bez prevoza na drugom kraju grada. Što se tiče ljubavi, neuspeh je ponekad dobra stvar.

Ribe
Svi će želeti da budu u vašoj blizini! Prijatelji, porodica, deca, vaša "bolja polovina"... Sedeće pored vas i slušati vaše predivne priče. Opustite se i prepustite. Po prirodi, sanjarićete budni, samo pazite na to da ne preterate s trošenjem jer vam finansijski oporavak neće ići lako.

Izvor: Zadovoljna.hr