Najveće udavače u zodijaku

One znaju za šta su rođene: da se za najsrećniji dan u svom životu obuku u belo od glave do pete a zatim da sa svojim mužem i decom žive srećno i zadovoljno do kraja života.

.

A ko su te dame kojima je brak najveći cilj u životu?

BIK

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, oni ne beže od obaveza i dobro se snalaze u bračnoj zajednici. Od svog partnera traže oslonac, ali ga isto tako i vraća i uvek je tu. Ako im se ne uzvrati koliko je zaslužio, otvoreno će pokazivati svoje nezadovoljstvo. Vi nećete morati da razmišljate o tome šta ste pogrešno uradili zato što Bik nema dlake na jeziku i sve će vam reći u lice. Ako dođe do neverstva, biće jako ljubomoran, međutim nikada nisu dovoljno spremni da sami okončaju brak. U stanju su da flertuju sa nekim pred vašim očima, ali ne da bi vas povredio ili zbog manjka uzbuđenja već zato da bi vam pokazao šta biste mogli da izgubite.

RAK

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se ne ostvari u ovim vodama, bilo kakav uspeh mu neće značiti ništa. Zbog toga što je mnogo emotivan Rak će i zbog najmanje nesuglasice biti jako povređen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku desi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, ona će sve uraditi da taj brak izgleda savršeno i idilično pred celim svetom, jer ne voli da drugi znaju šta se dešava u njenom braku. Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je sa njim provela zajedničko vreme rastane od njega jer je celog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba da bude jedna i da nije to – to ako je okrnjena, kao i da deca zaslužuju oba roditelja i njihovu neizmernu ljubav odjednom.

VODOLIJA

Vodolije su jako kontradiktorne što se tiče braka. One brane i čuvaju svoju slobodu, ali isto tako veruju u zajednicu. U brak ulaze iz prevelike ljubavi i ponekad previše idealizovanja partnera. Vodolije se jedino u braku razlikuju od ostalih znakova jer žele deo slobode za sebe, što joj može doći glave. Ukoliko shvati da partner sa kojim je ipak nije to što je želela, prvo će negodovati, a zatim se odlučiti za razvod. Nikada se neće odlučiti za varanje i afere izvan braka. Iako će je to emotivno uništiti i usporiti, shvatiće da je donela dobru odluku i nastaviće dalje kao stara slobodna osoba.

RIBE

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i prilično imaju bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga čine sve da udovolje svom partneru. Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom misle da je ona kriva jer sve čini za svog partnera, a on je opet nesrećan. Spremna je da izdrži sve, iako je razvod najbolje rešenje, samo da bi porodica bila na okupu i jer smatra da njeno “da” nije obično.

Izvor: b92.net