Da biste zadržale Bika slušajte ga pažljivo, Škorpiju ne smete da slažete, a Ribama NIKAKO NE RADITE OVO!

Šta muškarci svakog horoskopskog znaka zapravo žele od svojih partnerki?

Izvor: Ženski magazin/M.L.  |  
Foto: Billion Photos /Shutterstock
Foto: Billion Photos /Shutterstock
.

Ovan - Ako ste u vezi sa Ovnom, morate biti inovativni, jer njima vrlo brzo sve dosadi. Oni ne žele da slušaju priče koje su već čuli, tako da ćete uvek morati da donesete neku svežu temu o kojoj biste razgovarali. Bilo bi savršeno ako imate mnogo prijatelja, i mnogo različitih stvari za koje ste zainteresovani.

Bik
Bikovi su strastveni. Oni su lojalni i oni će očekivati isto zauzvrat. Oni žele da uvek podržavate njihove snove i planove, i žele da znaju da ćete uvek biti na njihovoj strani. Muškarca Bika zadržaćete ukoliko ste uvek dobar slušalac.

Blizanci
Oni sebe vide kao izuzetne heroje, tako da uvek treba da im kažete koliko su hrabri i oni će uskoro početi da veruju da ste srodne duše. Oni imaju jaku potrebu da budu nezavisni kada su u vezi, pa neka imaju svoju slobodu i oni će osetiti da ste pravi prijatelj.

Rak

Rakovi ne vole previše atraktivne devojke, a ako se pretvarate da ste pravo srce oni će definitivno pasti na vas. Oni vole da rade male domaće poslove, tako da im možete pokloniti skup alat ili nešto slično. Oni će ceniti poklon, pogotovo ako je bez ikakvog posebnog razloga.

Lav
Lav ostaje u ljubavi sa devojkom koja ga iskreno i bezuslovno podržava, i voli ga onakvog kakav je. Morate da znate šta je važno za njega u svakom trenutku i pokazati mu kako se divite svemu što radi. Lavovi su velikodušni, pa ako mu dozvolite da se brine o vama, on će biti veoma srećan, a vi ćete biti zadovoljni vašim odnosom.

Devica

On će ostati sa vama ako ga ubedite da vam je on potreban u životu. Devica muškarac želi da ga uvek pitate za savet i želi uvek da zna da su njegovi saveti veoma korisni u rešavanju vaših problema. To će ga naterati da misli da vam je potreban, ali u stvari vi ćete njemu biti potrebni.

Vaga
Budite njegov najbolji prijatelj, podržavajte ga i pokušajte da uživate u njegovim pričama. Podelite svoje misli sa njim. Verujte u njega i on će biti zauvek vaš.

Škorpija
Potrebno im je više vremena nego bilo kom drugom znaku da se otvore prema nekom i zaljube. Ali, kada to rade, oni su potpuno odani. Nemojte lagati Škorpiju, jer on želi da se oseća sigurno i voljeno.

Strelac
Njima treba mnogo nezavisnosti u vezi. Pružite mu slobodu, ne pravite ljubomorne scene, i budite uvek spremne za zabavu i razonodu i imaćete pravog partnera za ostatak svog života.

Jarac
Budite iskreni i pouzdani. Ono što Jarac poverava vama, ne bi trebalo da kažete drugima. On očekuje stalnu podršku i ohrabrenje.

Vodolija
Vodoliji morate da date malo prostora za sebe. Budite intimni sa njim, ali mu ne smete govoriti sve vreme koliko ga volite. Ako želite da dobijete njegovu ljubav, vi se morate prilagoditi stavovima Vodolije.

Riba
On je veoma osetljiv, tako da izbegavajte da ga kritikujete. Čak i ako je vaše mišljenje potpuno drugačija od njegovog, pokažite mu to na finiji način. Oni su duboko romantični, tako da bi trebalo da teme romantike okupiraju vaš odnos.