Horoskopski znak određuje šta ćete biti u sledećem životu

Verujete li da reinkarnacija postoji? A da je duša neuništiva pa samo seli iz jednog u drugo telo? Ako ste odgovorili potvrdno, onda je ovaj horoskop upravo za vas

.

OVAN
Od vaše energičnosti i ambicioznosti neće ostati skoro ništa. Bićete prilično inertni i lenji i uglavnom ćete se u životu šlepati uz druge ljude. Međutim, zahvaljujući vašim roditeljima i njihovim društvenim vezama nećete postati najveći propalitet. Prva polovina života proći će vam najviše u provodu dok ćete se u drugoj posvetiti razvoju turizma na Marsu, vašoj vladajućoj planeti. Već sad je poznato je da tamo postoji planina Olimp, a vaša porodica će se dosetiti da bi bilo zgodno da se tamo izgradi ski centar. Veštački sneg ćete, doduše, dopremati sa Zemlje ali ispostaviće se na kraju da to uopšte nije propala investicija.

BIK
Sada vam se čini da bi vam bez vazduha bilo lakše nego da vam neko zabrani da govorite, ali … Do 5. godine bićete hiperaktivno dete a onda ćete se preko noći povući u sebe. Iako će na razne načine tokom godina pokušavati da vam pomognu, čak će vas po savetu najcenjenije vračare poslati na put oko Saturnovog prstena, ništa neće uroditi plodom jer ste se vi obavezali na zavet ćutanja. Pošto ćete smatrati da vas na Zemlji niko ne razume, emigriraćete na Veneru gde ćete postati rodonačelnik međuplanetarnog kulta ćutologa. Kasnije će vaši emisari pokušati i da ovde prošire vaše dejstvo ali najviši predstavnici ovdašnjih religija će im se žustro suprotstaviti. Šta vas briga, na Veneri ćete uvek biti glavni.

BLIZANCI
Vaš avanturistički duh vas tera da sad idete sa kraja na kraj sveta i istražujete daleke zemlje i nepoznate kulture, međutim u sledećem životu situacija će se promeniti. Od tolikih planeta i asteroida u Sunčevom sistemu, vi ćete čitav život presedeti na Zemlji. No, nemojte tugovati jer vam ni ovde neće biti dosadno. Iako vam se sad često čini da je vaš ljubavni život veoma nesrećan, za naredni imamo dobru vest – u ranoj mladosti upoznaćete osobu sa kojom ćete dočekati duboku starost. Za sebe ćete izabrati poziv koji neće biti preterano stresan, vrlo moguće da će to biti manji porodični biznis u kome će marljivo raditi nekoliko generacija. Možda nećete biti truli bogataš ali će vam svakako harmoničan porodični život biti najveće blago koje možete da poželite. Neke istinske vrednosti nikad ne zastarevaju, bilo da živite u 18. ili 23. veku.

RAK
A šta će biti sa velikim emotivcima kojima su porodica i ljubav na prvom mestu? U narednom životu ćete definitivno shvatiti da je više štete nego koristi od prevelike količine osećanja pa ćete postati opasni kalkulant kojem su pare smisao života. Do velikog bogatstva ćete doći tako što ćete decenije posvetiti nauci, a zatim sva svoja znanja primeniti na stvaranje nove rase. Baš vama će sinuti ideja da od Zemljana i ostalih vanzemaljaca napravite jednu veliku porodicu, iako za stvaranje sopstvene nećete imati vremena. Iako ćete naići na velike kritike, vaš mukotrpni rad će uroditi plodom, a samim tim doći će i veliko bogatstvo. Nema veze što neće imati ko da vas nasledi, jer će vas čovečanstvo upamtiti za sva vremena.

LAV
Sve što sada želite je da budete glavni, najbolji, najlepši, najpametniji i da svi to znaju i samo u vas gledaju. Sva sreća što ćete ovo što sad pročitate zaboraviti kad se ponovo rodite jer, ne postoji lep način da vam ovo saopštimo, bićete potpuno neprimetni. Bićete toliko stidljivi da ćete se zacrveneti čim vam se neko obrati, najveća će vam želja biti da budete nevidljivi. Vaši bližnji će biti zabrinuti da ćete ostati usedelica, ali srećom će jedan Neptunac po ugledu na svoje praprapretke sa Pešterske visoravni doći na Zemlju da traži sebi mladu. Život će vam proći u rađanju dece i kućnim poslovima, karijera vam neće biti ni na kraj pameti.

DEVICA
Kako će moralni čistunac, veliki kritizer i zakeralo koji veruje da sve najbolje zna i drugima soli pamet proći u narednom životu? Rodićete se kao miks Kazanove i Markiza de Sada, ceo život će vam proći u bahanalijama jer ćete biti prosto neodoljivi kako za ljude, tako i za vanzemaljce. Imaćete povremene deža vue, kada će vam kroz um prolaziti slika osobe iz prošlosti koja vam govori kako je skaredno i neoprostivo to što činite. Naravno, to ćete biti vi iz sadašnjice koji želite da verziji sebe bez ikakvih inhibicija skrenete pažnju na sraman život kojim živi. Ipak, te vizije uspeće da suzbije veća količina narkotika sa Merkura.

VAGA
Sada ste teški i Bogu i narodu zbog svoje neodlučnosti; plašite se da ne uvredite svoju senku, a kamoli drugog čoveka. Imamo dobru vest za vas -bićete prvi direktor intergalaktičke korporacije na Marsu čija će primarna delatnost biti izgradnja deluks apartmana diljem galaksije. Međutim, kao svaki kapitalistički gonič robova i vi ćete tlačiti male Neptunce i Jupiterce jer će vam samo profit biti u glavi. Oni će za minimalac raditi kod vas na crno i žaliće se Međugalaktičkom sudu pravde na nehumane uslove rada ali zahvaljujući vašim poznanstvima sa uticajnim ljudima ti slučajevi će biti zataškani. Grešna vam duša! Ko zna kako ćete zbog ovog da ispaštate u onom tamo životu …

ŠKORPIJA
Dok ste u ovom životu rođeni lider, strastveni i izuzetno senzualni, u sledećoj inkarnaciji ćete se pojaviti kao prilično povučena osoba u kojoj, na prvi pogled, nema puno života. Imaćete utisak da ste rođeni u pogrešnom vremenu jer će vam sve što se dešava oko vas biti suviše brzo i intenzivno. Živećete samotnjački, ali ne zato što ne volite ljude, već zato što se najprijatnije osećate sa samim sobom. Zbog nerazumevanja vaše okoline odselićete se na Pluton, vašu sadašnju vladajuću planetu, gde ćete malobrojne Plutonce podučavati potpuno zaboravljenoj umetnosti slikanja na svili. Pored svog rada, razvićete divno nežno prijateljstvo sa jednim Plutoncem tako da ne treba da brinete da ćete ostati sami.

STRELAC
Vatreni Strelac sada nema dlake na jeziku, izuzetno je kreativan ali ne dozvoljava da iko sputava njegovu slobodu, a deo svojih osobina zadržaćete i u narednom životu. Vaša potreba da drugima govorite samo istinu u lice skupo će vas koštati jer će vas Zemljani prognati na Jupiter. Međutim, vi ćete se na toj planeti lepo snaći jer ćete razviti potpuno novu granu estetske hirurgije- Jupitercima ćete podariti izgled Zemljana tako da niko neće moći da uoči razliku. Na ovaj način ćete se osvetiti onima koji su vas oterali, jer će mnogi Jupiterci početi da se bave špijunažom na najvišem nivou, nesmetano se infiltrirajući među obične ljude. Na Zemlju se nikada nećete vratiti, ali ćete zato proživeti jedan krajnje uzbudljiv život na najvećoj od svih planeta.

JARAC
Dok se u ovom životu silno trudite da imate podjednako uspešan porodični život i neverovatnu karijeru, u narednom će situacija će biti prilično drugačija. Smatraćete da treba da imate decu samo zato da biste produžili vrstu pa će ih odgajati roboti a vi ćete celokupan život posvetiti svojoj neprofitnoj organizaciji. Iako će vam svi govoriti da je vaša misija isto ko da iz suve drenovine krene voda, vi ćete na sve načine pokušavati da poboljšate uslove života na Uranu Nećete želeti da ih slušate nego ćete se voditi isključivo svojom vizijom. Tek pred kraj života shvatićete na šta ste ga protraćili i poželećete da i to malo vremena što je ostalo provedete sa svojom decom. Dokusuriće vas činjenica da obožavaju svoje hranitelje robote a da ih vi uopšte ne zanimate.

VODOLIJA
Sada vam je najbitnija vaša sloboda, svesni ste da se ne uklapate u mnoge kalupe zbog svog slobodoumlja i da ste duhom često u nekim višim sferama. U budućnosti vaša jedina želja će biti da se što pre udate, i to bogato. Ljubav dođe i prođe, ali od nečeg mora da se živi! Zato ćete za svog prvog muža pobeći u 16. godini, na veliko zgražavanje vaših roditelja kojima postariji bogati biznismen nikako neće biti po volji. Ispostaviće se da je u vašoj porodičnoj istoriji sa majčine strane u dalekoj prošlosti bilo sličnih slučajeva. Do 29. godine ćete se udati još triput i zahvaljujući sajber surogat majci imaćete 12 potomaka. Nećete se baviti nijednim određenim poslom, bićete nešto kao starleta 22. veka ali ćete živeti više nego lepo zahvaljujući enormno visokim alimentacijama koje daju vaši brojni bivši muževi.

RIBE
Miroljubiva i osetljiva Riba koja je u stanju da isplače okean suza jer je boli nepravda delimično će zadržati neke svoje osobine i u dalekoj budućnosti. Pošto će u tom dobu na Zemlji vladati relativni mir jer je na ovoj planeti poharano sve što je moglo da se pohara, alavi kapitalisti će preći na eksploataciju drugih planeta. Kada vidite kako se nečovečno ponašaju prema vanzemaljcima i izrabljuju ih, osnovaćete paravojnu formaciju sa plemenitim ciljem – da odbranite ugrožene vrste u galaksiji. Postaćete prava sajber ratnica koja će nailaziti na mnoge prepreke i podmetanja ali će vam Merkurci, Marsovci i Saturnci do te mere biti zahvalni da će u svakom njihovoj naseobini postojati vaš spomenik u prirodnoj veličini.

Izvor: besnopile