Ove nedelje Bikovi će imati sreće u ljubavi sa Rakovima ili Škorpijama, a Jarčevi nastavljaju da pune novčanik

Šta vas čeka od 9. do 15. novembra, saznajte u nastavku.

.

OVAN
POSAO: Potrudite se da uključite prijatelja koji vam može pomoći u poslu ili da zatražite finansijsku podršku od prijatelja. Koliko god da vam je neprijatno, bolje je da tekuće probleme rešavate sada. Onima koji traže posao, moguće je da informacije dobiju putem interneta, ili da rade na takvom poslu.
LJUBAV: Vrlo ste zadovoljni svojom vezom, samo oni koji su u braku, mogu oko 13.novembra imati veću svađu koja je zbog nerešenih pitanja iz porodičnog života.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu,jedite sveže namirnice.

BIK
POSAO: Vaše aktivnosti su usmerene na traženje uglednog partnera kako biste se finansijski oporavili. To je sasvim moguće ove nedelje, naročito ako firma ima sedište u inostranstvu. Zaposleni u uslužnim delatnostima, imaće sjajnu nedelju za proširenje posla, naročito ako imate ugostiteljski objekat.
LJUBAV: Jedna osoba dugo intrigira vašu pažnju, ali se niste usudili da joj priđete. Ako je rođena u znaku Raka, ili Škorpije, sve šanse za odličnu i dugu vezu su tu.
ZDRAVLJE: Bolovi u grlu.

BLIZANCI
POSAO: Vaša hrabrost sada treba da dođe do izražaja, kada vam prijatelj ponudi da odete u inostranstvo kako biste dobro zaradili. Ne odlažite ovu odličnu priliku, jer nema važnog izgovora zašto to ne biste uradili sada. Pripazite na uvećane troškove, mogu vam zaista zasmetati.
LJUBAV: Imate bar dve osobe koje žele da budu sa vama. To nije razlog da budete u vezi sa obe, nego da stvarno odlučite sa kim želite da nastavite dalje.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK
POSAO: Prilično ste pesimistični i čini vam se da je vaša poslovna situacija veoma loša. Nije baš tako, ali nema ni važnih poboljšanja ove nedelje. Vreme je da unesete promene i važne novine u vaše dosadašnje poslovne planove. Od vas zavisi da li ćete imati dovoljno hrabrosti da pokucate na više vrata u potrazi za novim prilikama.
LJUBAV: Nikad niste bili ranjiviji i stalno imate osećaj kao da ništa nije onako kako izgleda. Verujte,to je samo subjektivan osećaj i ne treba da zbog njega ugrozite svoju vezu.
ZDRAVLJE: Nervoza i nezadovoljstvo.

LAV
POSAO: Velika je verovatnoća da ćete potpisati važan ugovor o budućem dugotrajnom poslu koji ćete raditi više meseci, a možda i godina. Delatnosti koje su naročito profitabilne su turizam, trgovina na veliko i transport. Moguće je da ako ste na nekom rukovodećem položaju budete iznenađeni podrškom kolega.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije želi ozbiljnu vezu, a možda i brak sa vama. Ako se oboje volite, možda bi trebali razmisliti o tako važnoj odluci.
ZDRAVLJE: Puni ste energije.

DEVICA
POSAO: Izuzetno važna nedelja, naročito ako na umu imate promenu koncepcije posla, reorganizaciju radnih mesta, ili promenu partnerstva i saradnika. Novac dolazi od poslova koje ste ranije završili, pa nećete morati da brinete o novcu tokom ove nedelje. Ostvarite što više poslovnih kontakata.
LJUBAV: Niste zadovoljni svojom vezom, ima istine u tome da trpite zbog partnerovog posla, ili dužnosti prema porodici. Ipak, ništa od ovog ne možete rešiti preko noći.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

VAGA
POSAO: Nedelje u kojoj ćete, hteli, ili ne morati da se odlućite da li ćete nekom od saradnika morati da otkažete dalje poslove, ili ne. Učinite to fer i korektno, jer ako budete odlagali, samo ćete više zakomplikovati stvari. Novac dolazi od zaostalog potraživanja, ili duga prema vama.
LJUBAV: Nikada vam nije člako da se odlučite da uđete u novu vezu, ali osećate da ako to sada ne učinite, još ko zna koji period ćete biti sami i neispunjeni.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada i povišena temperatura.

ŠKORPIJA
POSAO: Izazov u vidu neke štete, ili kvara na opremi, ili vozilu će vas jako potresti oko 9.jula.To je problem koji ćete rešiti u hodu. Nemojte dozvoliti da zbog toga odložite itekako korisne poslove za vas, od kojih taman možete nadoknaditi ovu štetu.Poziv iz inostranstva će vas prijatno iznenaditi.
LJUBAV: Napeti ste zbog posla i donosite probleme u vezu, ili dom. Pokušajte da razlučite koliko vam je važno da voljena osoba bude vaša podrška i pomoć.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC
POSAO: Sjajna nedelja u kojoj ćete sve svoje planove ostarivati sa najvećom mogućom lakoćom. Zatražite da vam osoba iz porodice malo pomogne i bićete svi zadovoljni postignućima. Ukoliko vam je posao vezan za državnu instituciju, možete dobiti neočekivano unapređenje.
LJUBAV: Srećni ste što imate jak osećaj da ste voljeni i uživate maksimalno u tom osećaju. Čak i ako niste imali vezu, možete upoznati vrlo zanimljivu osobu.
ZDRAVLJE: Uzimajte više vitamina.

JARAC
POSAO: Dobar finansijski trend će vas pratiti cele nedelje. Zarada preko redovnog posla, ali i posredovanja u poslovima koji se tiču drugih je izvesna. Imate mogućnopst da osnujete svoju savetničku agenciju, ili neku sličnu firmu, a sve to je zbog vašeg neospornog ugleda i pouzdanosti u vašem poslu.
LJUBAV: Mir i harmonija u kući će obeležiti ovaj period, a koliko će potrajati zavisi samo do vas, ne tražite nedostatke nečemu što je stvarno odlično.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

VODOLIJA
POSAO: Mediji i javni nastupi su vam toliko naklonjeni, da čak i da ste bili potpuno anonimni, sada će mnogi biti zainteresovani za vas. Upoznaćete zanimljivu osobu koja će vam dati novu poslovnu ideju. Ako ste tražili posao, možete ga dobiti preko prijatelja koji vam je obvećao podršku.
LJUBAV: Čućete priču o vašoj voljenoj osobi koja će vas ostaviti jako iznenađenim. Ne padajte u vatru, bar dok sve ne proverite.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

RIBE
POSAO: Vesti o tome koliko ste prezaduženi pratiće vas već početkom ove nedelje. Za neke stvari oko finansijskih problema ste sami krivi, jer ste iracionalno trošili. Sada je vreme za uštede i praćenje troškova, pa će vam i materijalni plan biti bolji. Ukoliko ste poslom vezani za laboratorije, moguće zanimljive ponude za nove poslove.
LJUBAV: Bili u vezi, ili ne, osetićete se usamljeno. Kao da ni sa kim ne govorite istim jezikom ni sa voljenom osobom, niti sa porodicom.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs