Večeras je Plavi Mesec: Dan od kog "strahuju" svi astrolozi!

Na nebu će se večeras pojaviti pun Plavi Mesec u znaku Vodolije. Plavi Mesec je veoma retka pojava koja, na engleskom jeziku, označava nešto što će se desiti sad ili nikada.

.

Plavi mesec je oznaka za termin koji se koristi za drugi pun mesec tog istog meseca.

Prvi pun mesec u ovom mesecu bio je 1. jula u znaku Jarca.

Sledeći Plavi Mesec će se pojaviti 2018. godine.

Kako astrolozi objašnjavaju, ta pojava je znak da će se u ovom periodu stvoriti šanse koje se dešavaju samo jednom u životu, kao i da je ovo vreme kada će se doneti odluke koje su se odlagale.

Energiju Plavog meseca dodatno pojačava retrogradna Venera.

Ovo je kosmički događaj bez presedana, pravi mesec tranzicije. Kao da su se nebesa sudarila da bi nas usporila. Ovaj mesec će za nas značiti konačno donošenje odluka koje smo odlagali. Sada nastupaju šanse koje se dešavaju jednom u životu. Sada se dešavaju prelomni događaji u našim životima. Venera je planeta ljubavi, a ona će sada udružena sa ovim Mesecom uticati na ljubavna stanja. I to ne bilo kakva. Sada će se dešavati ljubavi moguće jednom u životu", tvrde astrolozi.

Oni smatraju Plavi mesec trenutkom otkrivanja, pa tako oni koji imaju sumnje u braku sada mogu da odluče da ga okončaju, a oni koji žele sledeći korak mogu da stupe u novu vezu.

Naše duše su sada na pragu nečega velikog, nečega što se sprema od 2012. godine. Sprema se bitan deo slagalice.

Nikada ne postoji savršen trenutak za nešto, ali ovaj je bolji od mnogih drugih.

Neke prilike se dešavaju samo - jednom kada na nebo izađe Plavi mesec.

Izvor: b92, 24sata