Lava privlače pohvale i laskavci, Strelca bekstvo od stvarnosti...

Kakvi ljudi, dešavanja i situacije privlače horoskopske znake? Čemu prosto ne mogu da odole.

Sviđa mi se, foto: Depositphotos
Sviđa mi se, foto: Depositphotos
.

OVAN

Sva takmičenja u kojima postoji šansa da pobedite veoma vas privlače, jer duboko u sebi krijete strah od poraza. Ipak, uživate u izazovima i hrabro se probijate kroz sve životne bure i oluje. Ne volite nikoda i ništa ne čekate. Neustrašivi ste, ratoborni, a često i svađalački nastrojeni. Teško vam pada bilo kakvo odlaganje ili sporost jer ste dinamični, nestrpljivi i impulsivni. Onaj ko želi da vam ugodi i privuče vašu pažnju, trebalo bi samo da ispuni ono što vam je obećao - i to što pre.

BIK

Privlače vas zlato, 'keš' i vredni predmeti, ali i usluge koje vam neko može učiniti. Prazna obećanja ništa vam ne znače. Ponude koje imaju veze sa nekim uživanjem, ukusnom hranom, kvalitetnim pićem, erotskim zadovoljstvom, interesantnim putovanjem ili mogućnošću da preko nekog posla dobro zaradite, uvek će privući vašu pažnju. Nećete odoleti onome ko će vam pripremiti ukusnu večeru uz koju će poslužiti i neko dobro vino, pod uslovom da i njegov fizički izgled ispunjava vaše stroge kriterijume.

BLIZANCI

Uvek vas privlači svaki oblik komunikacije, a naročito razgovor koji za vas predstavlja pravo zadovoljstvo, naravno pod uslovom da vi imate glavnu reč. Volite da budete u toku svih zbivanja i ne želite ništa da propustite. Onaj ko može to da vam omogući ima velike šanse da zadrži vašu pažnju. Osoba upoznata sa svim mogućim novinama i najnovijim tračevima sa estrade i koja vas može odvesti na neko novootvoreno 'fensi' mesto sigurno će vrlo brzo uspeti da privuče i zadrži vašu pažnju.

RAK

Jake emocije i sigurnost koju u vašim očima najčešće predstavljaju dom i porodica uvek vas privlače. Vašu pažnju najviše može da privuče onaj ko vam pomogne da se u njegovom domu osećate kao kod svoje kuće ili da pronađete svoje 'gnezdo'. Put do vašeg srca vodi i preko stomaka, pa će vas oduševiti osoba koja ume da vas obraduje i dobrom klopom, ali i lepim rečima. Vama takođe predstavlja zadovoljstvo da nekoga oduševite svojim specijalitetima, a prijaju vam i pohvale za uloženi trud.

LAV

Ključ uspeha za privlačenje pripadnika vašeg znaka leži u pohvalama. Malo je toga što vama može više prijati od lepih reči i laskanja. Uživate u prijatnom društvu i svim životnim zadovoljstvima, ali s vama ne bi trebalo ništa planirati, ukoliko ste loše raspoloženi. Onaj ko uspe da vas oraspoloži može biti siguran da ćete mu kao mala maca jesti iz ruke. Privlači vas sve što ima veze sa mladima, sportom i umetnošću, pa ćete uvek imati reči hvale za nečiju kreativnost, mladalački duh ili maštovitost.

DEVICA

Prija vam kada neko pohvali vaš rad ili nešto što ste napravili svojim rukama, bilo da se radi o ukusnoj hrani , pedantno sašivenoj haljini ili finansijskom izveštaju. Uživate kada možete da priskočite u pomoć drugima, ali i oni isto tako moraju biti voljni da prihvate vaše savete, kao i vaše kritike. Cenite urednost, tačnost, čistoću i vrednoću. Nije vam jasno kako neko može da živi ne dajući sve od sebe, mada od drugih i ne očekujete više od onoga što su oni objektivno u stanju da vam pruže.

VAGA

Vi zaista uživate da budete okruženi lepim stvarima i prijatnim osobama, bilo da se radi o poznanicima, prijateljima ili emotivnim partnerima, pa onaj kome pođe za rukom da razume tu vašu potrebu može da zauzme važno mesto u vašem životu. Najviše vam prijaju izlasci u društvo u kojem kožete da zablistate u punom sjaju svog šarma. Privlači vas društvo prijatelja koji vam mogu pomoći da donesete neku važnu odluku, jer vam upravo ta neodlučnost može prilično komplikovati život.

ŠKORPIJA

Seks zauzima važno mesto u vašem životu, pa vas privlače partneri sličnih shvatanja. Teško menjate svoje stavove i ne tolerišete ničiju potrebu da vas na bilo koji način menja, pa vam prija društvo onih koji su to na vreme shvatili. Iako se vašim prijateljima ponekad ne dopadaju preveliki zahtevi koje pred njih postavljate, prepuštate im odluku o tome da li je vaše prijateljstvo vredno toga. Smatrate da svako partnerstvo nečim može da se izmeri, a mera koja vama najviše prija je odanost.

STRELAC

Vašu pažnju mogu da privuku osobe koje umeju da shvate i prepoznaju vašu neprestanu potrebu za bekstvom od stvarnosti u neki drugi lepši svet iz vaše mašte ili neku drugu zemlju ili grad. Oduševiće vas onaj kome je, isto kao i vama, kofer uvek poluspakovan za slučaj da treba negde da se krene, neko ko uvek ima strpljenja da sluša vaše doživljaje sa putovanja.

JARAC

Privlači vas društvo onih koji umeju da prepoznaju i da pokažu razumevanje za vaše negativne faze i često promene vašeg raspoloženja, kao i onih koji su uvek spremni da vas ohrabre i motivišu kada 'potonete'. Međutim, prija vam i pažnja osoba koje će vam rado ukazati poštovanje zbog vašeg profesionalnog uspeha. Iako se isključivo sopstvenim trudom penjete ka vrhu, uvek vam znači podrška bilo da je reč o nekom savetu u pravom trenutku ili poznanstvu sa osobom koja može biti značajna za vašu karijeru.

VODOLIJA

Uvek vam prija društvo onih koji imaju hrabrosti da budu ono što jesu bez obzira na to što okolina misli. Osobe koje umeju da podignu svoj glas više vam se dopadaju od onih običnih, dosadno predvidivih, barem prema vašim merilima. Originalan način razmišljanja, baš kao i ljudi kojima ne predstavlja problem da tolerišu vaše nepredvidljivo ponašanje, a imaju razumevanja za vašu sklonost ka riziku, takođe privlače vašu pažnju. Iako volite društvo, prija vam i da se osamite kako biste napunili baterije.

RIBA

Volite muziku, ples, slikarstvo i druge kreativne načine izražavanja, pa će onaj ko to isto voli odmah privući vašu pažnju. Iako to otvoreno ne pokazujete, prija vam kada vaši prijatelji ili osobe koje volite primete ili pohvale bilo koji vaš talenat. Onaj ko ume da shvati da dobar deo života provodite u snovima i maštanju, može da vas usreći, a ukoliko želi da stekne vašu naklonost ne sme da vas prekida u vašem sanjarenju niti da vas šokira hladnokrvno iznetim činjenicama iz stvarnog života.

Izvor: conopljanew.net