Astro karijera: Ova dva horoskopska znaka su rođena da budu šefovi

Svi želimo velike karijere, a najveće šanse da to i ostvare imaju dva znaka u zodijaku...

.

Da li je u pitanju bio položaj planeta koji je odredio polje uspeha i sposobnost snalaženja na rukovodećoj funkciji, ne zna se, ali dva horoskopska znaka definitivno su najbolja kada je reč o šefovskoj poziciji!

Oni su rođene vođe, autoriteti, a uz to i vrlo sposobni i znaju da iz svojih radnika izvuku maksimum. I oni imaju po neku manu, ali im na putu do uspeha ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspešni!

Najizraženiju crtu vođe u sebi autoritativnost poseduje Ovan. Vrlina mu je dinamičnost, elan i kreativnost, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promene raspoloženja i razdražljivost.

Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtevima, a iako podstiču zaposlene da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama ih mogu poniziti i povrediti. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni su prava noćna mora.

Zbog svoje dominantne prirode, Jarac je kao rođen za poziciju šefa! Vole red, rad i disciplinu, pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenih. Nemaju strah od gubitka pozicije, jer su uvereni da su nezamenjivi, što je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode.

Vrlina im je to što su sposobni da izvuku najbolje iz drugih, kao i da se izbore za bolje plate za sve, a mane su im tvrdoglavost, neosetljivost i uverenje da sve sami znaju najbolje.

Izvor: Stil