Nemate još mnogo vremena da kupite poklon za Dan zaljubljenih: A šta da uzmete? Poslušajte zvezde

Danas neki slave svetog Valentina ( svetog Trifuna) kao međunarodni praznik ljubavi, a postao je običaj da se voljenoj osobi pokloni nešto što će obeležiti taj dan. Astrologija je dobar savetnik kada je izbor poklona u pitanju.

.

OVNA
Sportski rekvizit, učlanjenje u teretanu, ili fitnes klub, sezonske karte za utakmice omiljenog kluba, crvenu majicu, ili donji veš, od cveća ciklamu, sanseveriju, ili kaktuse, a od knjiga avanturistički roman nekog ambicioznog i popularnog pisca.

BIKA
Nakit koji ima elegantni izgled, minijaturu, čak i sliku nekog poznatijeg slikara, starinski, ili luksuzan komad posuđa, svilenu kravatu, ili maramu, kutiju luksuznih čokoladnih bombona, ili kolača, od biljaka ruže, za gajenje afričke ljubičice, ili palmu, ili kuvar sa jelima iz celog sveta.

BLIZANACA
Mladalački komad odeće, kapu, ili udobne patike za šetnju, putovanje na vikend koje vaš budžet dozvoljava, svetlo plavi, ili svetlo zeleni detalj nakita, ešarpu, maramu, od biljaka nanu, lavandu, ili neku egzotičnu začinsku biljku, a od knjiga sve o putovanjima i turističkim centrima.

RAKA
Srebrni nakit, ili poslužavnik od čelika koji ima srebrnu boju, luksuzno posuđe, bisere, bilo koju vrstu aloje, ili ljiljana, album sa vašim slikama, od početka veze do sada.Slike vaše porodice u starinskom albumu, nežni sentimentalni roman.

LAVA
Šta god da je, treba da je luksuzno, od nakita -zlato, sa rubinom- idealno, odeća sa detaljima od pravog krzna, zlatni detalji, odličan parfem, sat, biljke kao što je neven, kantarion, gerber u buketu, istorijske knjige o omiljenom vladaru iz prošlosti, priručnik za struku kojom se bavi.

DEVICE
Praktičan organizator u vidu torbe, ili agende, tašnu za lap-top, bež, ili terakota odevni predmet, ili detalj. Praktične cipele koje su za sve prilike, za parfem ne štedite, mora biti jako profinjen i rafiniran, od cveća orhideju, za gajenje bosiljak,a od knjiga nešto o njihovom hobiju.

VAGE
Svileni donji veš, kravata, marama, košulja, ili čak i haljina u crvenoj, ili ružičastoj boji je pun pogodak, od cveća bi pravi izbor bio lotos, ili vodeni ljiljan, a mali bonsai za gajenje, od knjiga ljubavna poezija, ili neka životna priča protkana ljubavnom dramom.

ŠKORPIJE
Crni kožni novčanik, kaiš, sandale sa kaišićima, crno donje rublje, učlanjenje u školu latino plesova,omiljeni film od cveća ruže, ili lale u boji crnog vina, za gajenje ukrasne koprive, a od knjiga misteriju, ili potragu za nečim, a i okultistička literatura nije promašaj.

STRELCA
Idealan poklon bi bio put oko sveta, ili bar neko krstarenje, letovanje, ili bar romantični vikend, narandžasti ili zlatne boje džemper, ili sportski rekvizit, a možda i putna torba, od biljaka žalfiju za gajenje, a neki egzotični, ili buket poljskog cveća, knjigu o dalekim kulturama.

JARCA
Broš vaše bake, antikvitet kao na primer vazu, radni sto, detalja za radni sto. Izrađeno porodično stablo u lepom okviru, klasičnu košulju ili majicu u sivoj boji, od biljaka malu zizelenu biljku za gajenje, aranžman sa borovinom, od knjiga iz njihove struke, ili istorijsku literaturu.

VODOLIJE
Bilo kakav uređaj kao mobilni telefon, ili bar slušalice, knjigu iz SF žanra, neobičan predmet koji može biti iz prošlosti, srebrnasti i jako svetlo plavi odevni predmeti, novčanici, futrole, tašne, od biljaka nešto zimzeleno, mimoza, ili kala u buketu, apstraktna slika.

RIBA
Poklon koji bi im rekao da ste zapamtili neki važan detalj koji su vam pričali, knjigu o mestu koje su posetili, nakit ručne izrade sa bojama mora, sve što podseća na more, brodove i školjke, figuru male sirene, sliku "Rađanje Venere", od biljaka palmu, ili aloju, a u buketu mešoviti nežni aranžman.

Horoskop uradila Tatjana Drobac