Jupiter i Saturn borave u vatrenim znacima. Šta to donosi vašem znaku?

Vladari vremena Jupiter i Saturn nalaze se u vatrenim znacima, jer se Jupiter kreće znakom Lava, a Saturn znakom Strelca od 23. decembra 2014. Podržani su Uranom iz Ovna koji traži hrabrost i akciju, da bi se svi plemeniti i uzvišeni ciljevi ostvarili, jer Saturn ulazi u znak vere, morala i filozofije,a uz pomoć volje i ambicije Jupitera iz Lava. Kako će to da deluje na osobe rođene u različitim znacima, pokušaćemo da damo jedan zanimljiv astro-pogled...

.

OVNOVIMA
Sve ono što ste u ljubavi, na polju dece i samostalnog umetničkog rada hteli da kažete i uradite, ali niste imali priliku, sada uradite i to posle 21. februara, kada u vaš znak ulaze i Venera i Mars, vaša vladajuća planeta. Fakultet koji niste završili, obnovite do avgusta i usavršite rad na računarima.

BIKOVIMA
Tajne koje su vas mučile i zagorčavale vam život, parnice koje nisu mogle da se završe, sada se mogu rešiti. Ne ulazite u tajne veze, mogu lako biti otkrivene. Dobitna kombinacija za odličan profit su poslovi na polju osiguranja, ili akcija. Do 13. februara, igrajte nagradne igre, moguć je dobitak.

BLIZANCIMA
Vreme je da se bračno skrasite, ili u vezi, svejedno, jer koliko god da vam je simpatično to što imate dve mogućnosti, ako nastavite i posle kraja februara, možete ostati bez obe. I znenada možete dobiti veću materijalnu podršku prijatelja, ili starijeg btrata, ili sestre. Učite više stranih jezika.

RAKOVIMA
Možete konačno promeniti posao koji vam se ionako nije mnogo dopadao. Stil života i životne navike, takođe se mogu menjati na bolje, tako da budete zdraviji i vitalniji. Vaš ugled umnogome će zavisiti od odnosa prema osobama od autoriteta. Može se dogoditi da posle 22. februara promenite mesto boravka.

LAVOVIMA
Vaša ljubav postaje ozbiljnija i dublja. Ne zadovoljavate se površnim vezama i kontaktima. Deca mogu pokazivati da su naglo sazrela i odgovornija. Uspon u karijeri zavisi od spremnosti na još veću kvalifikaciju i skoro doživotno učenje. Moguć je da odete u inostranostvo zbog ljubavi i ostanete tamo.

DEVICAMA
Toliko ste mudri i odmereni da prosto privlačite sjajne poslovne prilike i unapređenja. Možete imati svađu sa bratom, ili sestrom, što neće biti nimalo prijatno. Hronične zdravstvene tegobe polako nestaju, a vi se osećate mnogo bolje. Budite hrabriji i odlučniji u borbi za bolje radno mesto.

VAGAMA
Vaša samoća može biti prekinuta iznenadanom vezom, naročito posle 21. februara i to sa osobom koju možete sresti na nekom obrazovnom skupu, ili profesionalnom okupljanju, ili upoznati preko brata i sestre. Za vas važi ona izreka "pazi šta želiš, možda ti se i ostvari", pa želite lepe stvari.

ŠKORPIJAMA
Započećete štednju i to pre 13. februara, a to posle može biti koristan fond za neku pametnu investiciju. Osvojićete poverenje osobe na visokom položaju i to će vam se višestruko isplatiti. Ako ste bili privatni preduzetnik, možete početi da radite u nekoj većoj instituciji i obrnuto, sve je moguće.

STRELČEVIMA
Ne razmećite se ni novcem ni rečima, ni viškom osoba sa kojima imate vezu, ili flert. Skromnost je sada vaša najveća vrlina. Ako birate srcem i iskreno, posle 20. februara ćete biti nagrađeni odličnom ljubavnom vezom koja će da potraje, boljim radnim mestom, mogućnošću da radite posao koji vam je bio hobi.

JARČEVIMA
Budite pravedni, a tek onda nagrađeni za svoja čvrsta moralna uverenja kojima vršite jasne izbore. Ne radite ništa što može da vam zasmeta kada je u pitanju zakonitost i ugled. Bićete pojačano zaboravni, pa možete izgubiti dokumenta do 14. februara. Dakle, što možete zaboraviti-pišite.

VODOLIJAMA
Vi ćete toliko želeti brak sa osobom koja je drugačijeg porekla, nacije, vere ili obrazovnog nivoa, da ćete biti spremni da učinite sve, a vaše želje će se posle 22. februara, lako pretvarati u stvarnost. Dobićete priliku da kupite nov brz auto, ili supermoderan kompjuter, I-fon, ili nešto slično.

RIBAMA
Novac dolazi na svakodnevnom poslu, čak i nakon što ste pomislili da od njega nikada nećete zaraditi. Možete se malo ugojiti, pa pripazite na telesnu težinu. Ukoliko ste hteli da otvorite svoju firmu, sada je pravo vreme, a za podršku, pozovite osobu koja vam je obećala uslugu, a u prilici je da to uradi.

 

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs