Žene Jarčevi, srećan vam rođendan!

Nije lako shvatiti dame rođene u periodu od 22. decembra do 19. januara, jer često menjaju raspoloženje i ponašanje. Tip su žena koje se plaše zaljubljivanja u pogrešnu osobu, ali kada se desi da našu gospodina pravog, one postaju odani partneri sa jakim emocijama.

.

Žena Jarac u horoskopu može biti izuzetno šarmantna i koketna, može vas ostaviti bez daha jednim svojim potezom, može biti hladna, daleko, daleko od vas i od vremena u kom živi. Žena Jarac je lukava i senzualna, sklona praktičnim stvarima u životu. Vodi je potreba da uz sebe ima čoveka svog života kog uporno traži. Njoj se često dešava da u svojim ambicijama i traganjima nije u stanju da prepozna pravu, životnu ljubav. Ona ima urodjen osećaj za pravilne i pravedne stvari. Njeni izbori su najčešće pravi, ali je ljubav izuzetak. Žena Jarac u horoskopu u ljubavi je realna i jaka ličnost. Njen šarm je u stanju da pokrene mora i planine, a visok društveni položaj je njen cilj. U prvim trenutcima izgleda kao da je ljubav ne interesuje, čak i često zauzima neku vrstu odbrambenog stava. Žena Jarac je snažna ličnost pa u vezama, bilo poslovnim ili ljubavnim nastoji da dominira. Strastvena je i ako se pored nje nalazi muškarac koji je u stanju da pokrene bujicu strasti, to je sigurno čvrsta veza zasnovana na jakim emocijama. Ako volite ženu Jarca, ne bi bilo loše da je povremeno testirate jer nisu one žene koje se boje i koje beže od prevara i preljubničkih odnosa. Ako je ubedite da je ona žena u koju ste zaljubljeni i koju volite, pristaće na sve.
Morate biti izuzetno jak muškarac koji je u stanju da zaradi dovoljno novca koji je njoj potreban, jer ako dođe situacija da ne možete da joj pružite onoliko koliko je njoj potrebno, okrenuće se, potražiti nekoga ko može i razvesti se.
Kao da ima kratak fitilj kada je u pitanju materijalna situacija. Istina je da su žene Jarčevi u horoskopu lepe, ali pogledajte u njene oči i videćete dušu i prava osećanja, ako umete pronaći ćete put do njenog srca. Taj put pokazaće vam dubina i toplina njenog pogleda. Naučite da je uvek i sve po njenom, svaka situacija je unapred isplanirana i proračunata. Budite spokojni, jer kada joj dođe drugarica na kafu možete slobodno sedeti sa njima i pričati o sasvim običnim stvarima. Ogovaranja ne podnosi i nećete se naći u situaciji da se pomerite jer vas nervira priča o komšinici koja je jutros u prodavnici…

Nije dobro imati ženu Jarca za neprijatelja ili za suparnicu. Uporna je i snažna. Blago vama ako pored sebe imate ženu Jarca koja je, kažu, nezamenljiv drug i prijatelj. Ako se nađe u nevolji ne traži ni pomoć ni savet. Veoma je ponosna, tako da u teškim životnim situacijama ostaje sama.
Poslovi u kojima je smisao za organizaciju i praktičnost neophodan, njoj odgovaraju više nego bilo kom drugom zodijačkom znaku. Ambicija i lukavost neće je dovesti u situaciju iz koje neće naći izlaz. Ona je hrabra i svaki izazov za nju je mogućnost koju treba iskoristiti. Još ako to obećava dobar materijalni rezultat, ništa je neće zaustaviti. Bankarstvo, rukovodeći položaji, i svi poslovi gde je prva i vođa, njeni su izazovi. Ako želite da pored sebe imate nekoga da vas bodri i uliva nadu svojim delima i podrškom, potražite je u blizini neosvojenih vrhova. Sigurno je tamo, i hrabro korača napred.

Kao majka žena jarac u horoskopu je odana i brižna, a kao supruga prilično škrta. Koliko god da voli svog supruga, svoja osećanja škrto pokazuje, jer ne voli da preteruje. Zato će i njena deca sigurno biti naučena štedljivosti i praktičnosti. Naučiće ih da poštuju starije i da vole svoju porodicu. Često ćete posećivati vašu taštu, odnositi joj omiljeno cveće pri svakoj poseti, jer vaša supruga je zadovoljna kada vidi da se vi trudite oko njene majke i njene porodice uopće. Bićete ponosni kada na nekom rođendanu ostale zvanice pohvale vašu lepo vaspitanu decu. Isto tako ćete biti zadovoljni kada primetite sa koliko pažnje ona sasluša svaku dečiju reč i koliko se divi njihovim dostignućima. Ako primetite da je postala nervozna, pogledajte u njen novčanik. Možda joj je nestalo novca pa je morala da načne “onaj” novac koji je odvajala za crne dane. Novac je jedini problem koji nju može da brine.

Izvor: sveosvemu.com

Pročitajte još: 

Vojno-policijski horoskop: Kakav je koji znak u zavođenju reda i mira?