Šta donosi astrološki aspekt početkom januara: Izazov ili istina?

Januar započinje jednim jakim aspektom koji ne možemo zanemariti, pa kako je Mars u Vodoliji snažno podržan Uranom u Ovnu, jer je to pozicija zamenjenih vladara, a samim tim i uticaj je jači, a suprotstavljen Jupiteru u Lavu, donosi nagle obrte, događaje i preokrete koji zavisno od naših opredeljenja i sklonosti mogu biti sjajna prilika, ali i prepreka, naročito ako nismo dovoljno hrabri, ili nemamo jasne stavove. Pa neka ovo bude jedan mali astro savet, kako da ovaj aspekt iskoristimo dobro, a izbegnemo, neke manje dobre stvari...

.

OVAN: Ne birajte strane između zavađenih prijatelja, jer biste trebali da ih mirite. Još je važnije da ne birate između dve osobe u ljubavi, jer možete upasti u njihov verbalni rat, pa na kraju svi završiti nezadovoljni.Zapišite svaku ideju, jer će biti prosto genijalne, takve niste nikada imali, još ako poradite na realizaciji...

BIK: Moguće je da vaši roditelji uđu u svađu, pa da se nađete u ulozi sudije. Najbolje je istaći kako ih oboje volite i izmiriti ih, na način koji im najviše prija. Možete se naći u ulozi tampon zone između šefa i kolega, pokušavajući da budete diplomata. Ovo sve možete izbeći, ako budete sređivali električne uređaje u kući, jer ćete naći odličnog majstora.

BLIZANCI: Činiće vam se da ste pogrešili školu, fakultet, da ste narazumljivi okolini. Ne činite ništa tokom januara, suočite se sa tim, da je ovo jedna od vaših faza dvoumljenja. Uradićete pravu stvar, ako iznenada i neplanirano otputujete u neku daleku zemlju, tako ćete ovaj aspekt dobro iskoristiti.

RAK: Budite obazrivi sa čuvanjem novca, možete imati štetu, da ne kažemo i krađu. To se ne odnosi samo na novac, nego i predmete od veće vrednosti. Poklonite partneru nešto vredno, jer su sve prilike da ćete povoljno nabaviti neku dragocenu stvar, po stvarno privlačnoj ceni, pa iskoristite mogućnost.

LAV: U braku ćete igrati na sve, ili ništa. Možete bukvalno biti pred odlukom o razvodu.Slična stvar je i sa partnerima u poslu, pred raskidom ugovora, ili proširivanjem saradnje ste. Dobro ćete iskoristiti ovaj aspekt ako budete diplomata i ne budete tvrdoglavi, nego tolerantno prihvatite uslove i kritiku.

DEVICA: Neka tajna može vas mučiti više nego ikada, bilo da je u pitanju strah da će se otkriti, ili da se otkrije, pa vam se učini da više ništa nije kao što je bilo. Veoma dobro iskorišćen aspekt je ako se obučite za neki vid duhovne, ili energetske medicine, ili čitate knjige o misterijama.

VAGA: Ljubavna svađa je izvesna, a i naporni odnosi sa decom. Imajte strpljenja i takta za svaki, makar i nelogičan gest, pokažite im pre svega koliko ih volite, pa tek onda ih krititkujte. Dobra strana je ako steknete moćne prijatelje, bavite se umetnošću, ili hobijem, pa čak i učite neki jezik koji nikada niste učili.

ŠKORPIJA: Biraćete između unapređenja, ili napuštanja posla i samostalnog započinjanja biznisa. Dobro je ako poslušate savete mudrih i starijih osoba koje imaju veliko životno iskustvo koje ništa ne može da zameni. Dobro je i ako napravite projekat za renoviranje kuće, ili stana.

STRELAC: Poziv iz inostranstva koji ste očekivali već neko vreme, neće doći u dogovorenom roku, što može da bude problem i da poželite da odustanete od svega, ali još nije vreme za to. Dobro je ako odlučno postupite i angažujete se na uklanjanju prepreka oko ovog plana. Studenti mogu imati uspeha, ako budu vredni.

JARAC: Čuvajte novčanik, dokumenta i ugovore, jer možete imati sasvim neplaniranu štetu i gubitak na polju finansija. Dobro ćete iskoristiti ovaj aspekt, ako započnete plaćanje ličnog osiguranja, ili podignete neku dobit povezanu za polisom, ili akcijama, ili pokrenete nešto oko nasledstva.

VODOLIJA: Ni u kakav sukob i svađu ne ulazite ma koliko vam se činilo neizbežnim. Naročito ako se nađete usred svađe sa svim bliskim ljudima, jer samo vi mislite drugačije. Dobro ćete iskoristiti aspekt ako iznenada zaprosite svoju voljenu osobu i to na vrlo originalan način, pa neće moći da se ne oseti posebnom i da ne pristane.

RIBE: Ne krijte ništa i ne ulazite ni u šta neizvesno, tajanstveno, ili na bilo kakav način sumnjivo. Budite iskreni, prizanjte neku pogrešku i pokažite koliko su vam poverenje i istina dragoceni, kako u poslu, tako i u ljubavnim odnosima, tako ćete energiju ovog aspekta iskoristiti na najbolji način.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs