Godišnji horoskop za 2015. godinu

Sada već brojimo poslednje sate do Nove godine. Sve nas zanima šta će nam doneti godina 2015. u koju ulazimo i šta nas čeka na različitim životnim poljima.

.

Višegodišnje tendencije kvadrata transcedentalnih planeta Urana i Plutona obeležava i ovu godinu, ali Saturn izlazi iz teškog inkonjukcijskog aspekta (povezanog sa sudbinom, čak i karmom) sa Uranom i prelazi na najbenefičniji aspekt, trigon, jer iz Škorpije, 23. decembra 2014. prelazi u Strelca. To je ono svetlo na kraju tunela, samo da pod uticajem dominacije vatrenih znakova, obzirom na Jupiter u Lavu, do 12.avgusta, ne postanemo nestrpljivi, jer možemo prenagliti na mnogim poljima.Neptun će napraviti kvadrat, sa Saturnom i preispitaće našu savest, moral i više ciljeve, ali i veru u sebe i ispravnost puta kojim hodamo. Venera će praviti društvo Jupiteru i biti neobično dugo u Lavu, tražeći da u ljubavi i udobnosti prihvatimo ništa manje od onog što je za nas najbolje, a Merkur, glasnik bogova će se retrogradno vraćati u vazdušne znake, koji mu i jesu najudobniji, tražeći prevlast razuma i intelekta.

Gde je tu svako od nas? Ponašamo sa kao oni koji će "dijetu držati sutra", sačekati da se uskladi sve pre nego što se zaposle, ožene, udaju, dobiju dete...A nema smisla oklevati i čekati. Ova godina poručuje "sve što se počne, mora se i završiti". Hrabrosti nam neće nedostajati, a volju jačaju plemeniti ciljevi, pa da krenemo, jer vreme ne čeka na nas, ono neumitno teče. Sledećih 365 dana 2015. godine provedimo u činjenju, poboljšanju i ljubavi.

PROČITAJTE GODIŠNJI HOROSKOP NAŠEG ASTROLOGA TATJANE DROBAC 

OVDE