Ulazak Jupitera u znak Lava mnogima će doneti napredak!

Dobri džin u kraljevskom znaku mnogima će doneti pozitivnu energiju, ubrzanje, rast, blagostanje...

.

Posle godinu dana boravka u Raku, znaku svoje egzaltacije, Jupiter ulazi u znak Lava u kome zbog vatrenog elementa i najpovoljnijeg aspekta između Strelca kojim vlada, ispoljava veoma bitne uticaje na rođene u svim znacima. Najbolji deo ove nebeske priče jeste što iz kvadrata sa Uranom u Ovnu koji je na mnogo načina stvarao prepreke na putu Jupitera kroz porodični znak Raka, sada daje pozitivnu energiju i ubrzanje, jer je u harmoničnom aspektu sa Jupiterom u Lavu. Ova planeta blagostanja, rasta i ozvaničavanja, najveća u našem Sunčevom sistemu daje mnogo toga u životu pojedinaca, a koje to novine i povoljnosti tokom sledećih godinu dana, možete da očekujete ako ste rođeni u:

OVNU - Sasvim sigurno, u sledećih godinu dana vas očekuje ljubav vašeg života, bilo da ste zaista mladi, ili ste duhom mladi. Vaše kreativne sposobnosti i potencijali će u punoj meri doći do izražaja. Sportisti će imati mnogo uspeha na svim takmičenjima. Novac dolazi preko hobija i rada na svemu što volite. Jedini savet je ne zaduživati se i ne rizikovati previše, biti umeren, a ne razmetljiv. Iskoristite blagotvoran uricaj da isplanirate budućnost na duge staze.

BIKU - Kupovina nekretnine, uvećanje, oplemenjivanje i ulepšavanje vašeg doma će biti nešto što će vas istinski obradovati.Odnosi u porodici će se poboljšati. Ako ste privatni preduzetnik, imaćete sjajnu zaradu. Moguće je da u sledećih godinu dana dobijete prinovu u porodici, pa ili postanete roditelji, ili dobijete unuče u zavisnosti kojoj generaciji priradate. Ne idite na rad u inostranstvo, imaćete i u vašoj zemlji materijalni napredak.

BLIZANCIMA - Vi ćete imati toliko novih kontakata i putovanja, da će vam godina za čas proći. Zarada preko turizma i transporta. Lako ćete učiti i napredovati u profesionalnim kvalifikacijama. Odlične mogućnosti i povoljnosti za novinare, kao i za predavače. Svi vaši kreativni projekti će biti jako dobro prihvaćeni. Bićete jako popularni čak iako niste javna ličnost. Savet je ne počinjati previše stvari, nego fokusirati energiju na jednu.

RAKU - Zarada je sasvim izvesna, a nećete moći da se požalite da imate problema sa finansijama. Sve što započnete biće isplativo i jako dobro će vam ići bilo koji posao. Savet je da ne izađete iz okvira racionalnog i precenite svoje materijalne mogućnosti, pa ne počnete da želite irealno. Sve što vam je naročito vredno i važno ima tendenciju rasta i boljitka, samo ne budite nesigurni. Mnogi od vas će imati pravu profesionlnu prekretnicu i to u pravom smeru.

LAVU - Vi ćete biti svoj na svome. Kažu da deca koja se rode sa Jupiterom u Lavu bivaju slavna i uspešna u životu i karijeri. Naravno, tranzitni Jupiter ima slabiji uticaj, ali i dalje dovoljno jak da sva ona polja koja su vam predstavljala brigu i nisu se odvijala kako treba, dobijaju šansu da budu mnogo povoljnija. Značajno je i to da svi poslovi koje započnete ove godine,imaju šansu da se razviju u nešto dugotrajno, korisno i uspešno.

DEVICI - Ovo je period završetaka onih vaših najvećih i najproblematičnijih situacija pred kojima ste se osećali bespomoćno i nemoćno. Dakle, sve ono što vas je mučilo, a niste znali kako da rešite dobija način da se reši, ili uz pomoć uticajnih ljudi, ili uz pomoć dobrih okolnosti. Vaše zdravlje će se poboljšati, a vi ćete manje osećati svoje hronične zdravstvene tegobe. Imaćete i skrivenu štednju, ne brinite. Vi ste od onih detaljnih i temeljnih, a ovo jeste godina planiranja.

VAGI - Želja vam je da na bolje promenite ceo svoj život, a osećate se jako bespomoćno i osujećeno. Sada poželite i desiće se, samo vaše želje moraju da budu u skladu sa principima pisanih i nepisanih zakona časti i morala. Možete se zaljubiti, ili doživeti da se u vas zaljubi uticajna i poželjna osoba. Poslovi koji su povezani sa prijateljstvima i prijateljski odnos i podrška preko posla su sasvim izvesni, pa uživajte i naučite da se opustite i razvedrite.

ŠKORPIJI - Ugled i autoritet, bilo vaš, ili onaj iznad vas biće glavna karika u lancu događaja ove godine. To znači da možete dobiti željeno unapređenje, ili postati svoj gazda i da ćete biti mnogo uspešniji, ali uz iskren i pravi trud. Slično je polaganju ispita, ako ga položite dobijate mogućnost da idete dalje. Možete poslovati sa osobama rođenim u vatrenim znacima, usmeriti poslove ka inostranstvu i ostvariti najveći plan u životu. Ne čekajte da se desi, idite događajima u susret.

STRELCU - Sva vrata obrazovanja i sticanja zvanja i znanja su vam otvorena. Studenti i postdiplomci u ovom znaku će biti najuspešniji. Zaljubićete se, naročito, ako ste već imali razvod, ili raskid. Možete otputovati u prekookeanske zemlje, otvoriti deo strane firme u zemlji. Najveći problem je od mnoštva mogućnosti izabrati pravu. Kada se u decembru, Saturn, ulaskom u vaš znak, pridruži trojstvu planeta u vatrenim znacima, postaćete mnogo stabilniji i ozbiljniji.

JARCU - Nasleđivanje, ili naplata preko sudskih sporova,vraćanje starog duga može osvežiti vaš budžet u ne baš zanemarljivoj količini. Epilog i drugu šansu mogu dobiti nesređeni odnosi, a osobe sa kojima ste u ozbiljnijoj svađi, mogu se pomiriti sa vama. Ovo je godina izbora za vas. Ona označava i duboku katarzu, kada treba da odbacite sve one negativne emocije i misli iz prethodnog perioda i postanete duhovniji, lakši i srećniji.

VODOLIJI - Ovaj tranzit vam donosi brak, a vi, mada niste naročiti ljubitelj formalizma i volite otvorene, nekonvencionalne zajednice, sada ćete više nego ikad želeti da se vežete. Imaćete mnogo sreće u odnosima sa javnošću i bićete rado viđeni na svakom mestu. Naravno, unapređenje mogu očekivati oni koji se bave sudstvom, politikom, medijima, ili su javne ličnosti. Novac će doći kao posledica ispravnih odluka, a možete dobiti i vredne poklone od najbližih.

RIBAMA - Došao je kraj vašim naporima da nađete dobar posao. Ovo je godina koja obećava mnoštvo prilika, ali je bolje da prihvatite priliku koja vam naiđe i odatle tražite bolju, nego da čekate sledeće, jer možda nećete biti zadovoljni tom drugom. Osećaćete se mnogo bolje. Neka vrsta misaonog poboljšanja zdravlja i duhovno lečenje su vrlo mogući. Usmerite svoje snage ka stvaranju pozitivne klime na poslu i poradite na redu, radu i disciplini, biće vam lakše nego ikada.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs