Kakvo cveće vole horoskopski znaci?

Ako razmišljate kakvo cveće vole žene, pročitajte šta vam zvezde poručuju.

.

Za dame rođene u znaku Ovna, kupite neki lep buketić od crvenog ili belog cveća, obradovaće se. Bele ili crvene ruže, kale takođe mogu biti dobar izbor. Bitno da je jednostavno i upečatljivo.

Dama Bik bi trebalo da dobije poveći buket koji sadrži ili više vrsta raznog cveća ili da te nijanse budu u roze tonovima. Ruže. Poljsko cveće, bitno da je šareno i veselo, neće se buniti, jer ova dama je sama cvet za sebe.

Žene Blizanci će reći da im današnji dan nije uopšte bitan, ali njih ne treba slušati. Kupite im neko cveće u raznim bojama, sitno, male buketiće, one vole sve što je zanimljivo spakovano. Porukicu ne zaboravite da ispišete, to je nekad i bitnije od cveća. I belo cveće je dobar izbor.

Dama Rak voli velike bukete, cveće bi trebalo da bude belo i što krupnije. Bolji efekat ćete postići ako joj lično uručite cveće, nego ako ga pošaljete. Ljiljani, iris i hrizanteme su dobar izbor.

Dame Lavovi vole ruže, ali i suncokrete. Narcis je takođe dobar izbor. Bitno je da sija, da je veliki buket da mogu svima da se pohvale. Crveno ili žuto cveće je odlično za njih. Njena očekivanja je lako izneveriti, ali bitno je da pokušate da je zadovoljite. Važna je pažnja.

Dama Devica je skromna i nije joj bitno koliko je velik ili skup buket. Oraspoložite je nekim jednostavnim cvetom, jednom kalom, možda plavom ružom ili nekim sitnim cvećem. Ljubičice u saksiji bi bile dobar izbor, da mogu da nastave da rastu.

Žena Vaga voli ruže, narcise, kao i roze hrizanteme. Bitno je da je sve lepo upakovano, i nije važno koliko će koštati. Nju će usrećiti nešto jednostavno, što će joj pokazati da ste mislili na nju.

Dama Škorpija će se obradovati crvenim ružama, a možda i bordo mogu da prođu. Ona voli neobično cveće, kao i orhideje u kutijicama, koje mogu da traju par dana. Ne voli ništa obično, nego elegantno i upečatljivo.

Dama Strelac voli velike bukete bilo kakvog cveća. Nju ćete sigurno obradovati šta god da odaberete, samo da ima više vrsta cveća u buketu. Ne voli saksijsko i cveće tamnih boja, već šareno i veselo.

Žena Jarac voli klasične bukete, ne nešto veliko i preterano. Nećete pogrešiti sa ljiljanima, ili sa ružama. Ona voli eleganciju, a bitno je da ne zaboravite da joj ulepšate današnji dan, pošto može zameriti ako pažnja izostane.

Dama Vodolija voli neobične bukete, tako će je oraspoložiti plavo cveće, cveće u boji duge ili neki drugi neobičan cvet. Nemojte birati klasične bukete, jer to znači da niste mislili na nju, nego da ste eto, tek nešto kupili. Orhideja, narcis, hrizantema ili neobična boja ruže su pravi izbor za ovu damu.

Dama rođena u znaku Ribe će ceniti gest, bilo kakvo da je cveće u pitanju. Ima razlike da li joj poklanja njen muškarac, ili neko od kolega. Bitno je da je jednostavno, da nije preveliki buket, nego nešto jednobojno i elegantno. Orhideja, ruže, ljiljani su dobar izbor, ali ne u kombinaciji.

Izvor: mondo.rs