Astro

Šta to plaši horoskopske znake u seksu: Strelac strahuje od gubitka uzbuđenja, a Lav od dosade

Seks je umetnost koja mora da se uči, koju je zabavno vežbati i koja sa sobom nosi više strahova i neisgurnosti nego bilo koji drugi međuljudski odnos. Zbog toga seks nekome može da se pretvori i u noćnu moru. Pogledajte od čega strepe horoskopski znaci.
05.05.2014. - 09:48h

OVAN
Seksualni strah: Da ne bude dovoljno dobro

Idealizam je glavni motivator Ovna, pa je strah od toga da njegova i očekivanja njegovog partnera ne budu ispunjena njegov najveći strah. Retko kad je kod Ovna u pitanju samo čisti seks – bitni su i samopouzdanje, kontrola, strast i ljubav pored fizičkog zadovoljstva.

Rešenje: Udeljujte mu puno komplimenata.

BIK
Seksualni strah: Donošenje loše odluke.

Bikovo srce se sporo oporavlja, pa, iako nije protiv veze za jednu, više voli monogamnu vezu sa partnerom kome može da veruje. Pošto je senzualne prirode i osetljivog srca, jedna od najbitnijih stvari za njega je pronalaženje stabilnosti uz dobrog partnera.

Rešenje: Obezbedite mu stabilnost.

BLIZANCI
Seksualni strah: Negativne posledice.

Pokretljivi Blizanci lete s grane na granu, od sna do sna, ali se plaše da njihove akcije mogu da ih dovedu u neku zamku. Trudnoća, negativna osećanja, bolesti i kajanje plaše Blizance, ali teško da ćete to primetiti na osnovu njihovog ponašanja.

Rešenje: Razgovor o vašim očekivanjima.

RAK
Seksualni strah: Da se osramoti.

Osećajni Rakovi su nesigurni po pitanju seksa sve dok ne nađu stalnog partnera. Stabilnost i poverenje su ključni, a iako mogu da eksperimentišu sa strancima, ne vole to da rade često.

Rešenje: Emocionalna podrška i prijateljstvo.

LAV
Seksualni strah: Dosada.

„Seksualni magnetizam“ je sinonim za Lava, pa ako je u sobi više hrkanja nego uzdisanja, Lav počinje da se brine: ko je u pitanju, vi ili on i da li je vezi odzvonilo? Osrednjost ne razumeju i ne prihvataju. Ne mogu da se opuste sve dok stvari ne profunkcionišu ponovo.

Rešenje: Raznolikost.

DEVICA
Seksualni strah: Emotivno uplitanje.

Iako u seksu umeju da se prepuste, Device ne dopuštaju da sve ode emotivno predaleko. Oni racionalno znaju da je seks bolji kada mu je cilj uživanje i znaju da je najrizičnija oblast kod njih srce, a ne spavaća soba.

Rešenje: Ne mešajte emocije sa seksom.

VAGA
Seksualni strah: Gubitak kontrole.

Mnoge Vage su slobodne u seksu i pristupaju mu na intelektualan način. Ne vole da budu uvučene u seks, ali se mogu uplesti u želji da zadovolje prartnera. Zbog toga mogu misliti da je seks jedino u čemu su dobri i jedini način na koji mogu da privuku pažnju.

Rešenje: Mnogo neseksualnih komplimenata.

ŠKORPIJA
Seksualni strah: Osećaj da nije potrebna.

Škorpije su veoma seksualna bića i partner im je veoma potreban, a jako žele i da se osete da su i one njemu potrebne. Škorpija voli da bude u vezi u kojoj su oboje jednaki i imaju jednaku moć.

Rešenje: Ne trudite se da budete glavni.

STRELAC
Seksualni strah: Gubitak uzbuđenja.

Seksualna sloboda je neverovatno bitna Strelcu. Da ne kažemo da su nesposobni za monogamiju, oni jednostvano više vole partnere koji imaju izražene crte i veliku imaginaciju. Kreativnost i intelekt su najvažniji za Strelčevu seksualnost, a iako se lepo osećaju u rutini, brzo se umore od nje. Dosadan partner nesposoban za intelektualni razgovor lako će ih ohladiti.

Rešenje: Promena mesta.

JARAC
Seksualni stah: Nemogućnost da se uzdrži.

Nijedan znak ne postavlja sebi tako stroge zahteve kao Jarac. Iako sanja da bude obuzet strašću, mnogo se plaši gubitka kontrole. Srećom za njih, to se retko kad dešava. Gubljenje kontrole za njih znači gubljenje sposobnosti da upravljaju sopstvenim životom, pa čak i nešto kao što je seks za njih može da ima kobne posledice. Jarac ništa ne uzima zdravo za gotovo.

Rešenje: Ne žurite.

VODOLIJA
Seksualni strah: Gubitak moći.

Iako nisu preterano senzualne, Vodolije su svesne koliku moć ima seks. Ali ne vole da budu u situaciji gde to može da se preokrene. Kako biste zadržali interesovanje Vodolije, treba da učite tokom seksa kako se on ponaša i koje su njegove potrebe.

Rešenje: Iskoristite intelekt za zajedničko dobro.

RIBE
Seksualni strah: Izloženost.

Figurativno govoreći, Ribe ne vole da budu gole. Ovaj znak je veoma nesiguran i mora da ima visoko samopoštovanje pre nego što poveruje u bilo čije komplimente i oseti se prijatno tokom seksa.

Izvor: blic.rs