Koliko su duhoviti horoskopski znaci

Neki horoskopski znaci su prave šaljivdžije, a neki su toliko kruti da čak i kada ispričaju najbolji vic, nikome nije smešno. S kojim znacima treba da se družite ukoliko želite dobro da se nasmejete...

.

OVAN

Pričaće kratke viceve, slušati još kraće, a smejati se ako bude imao vremena da ih ukapira. Najsmešniji su kada pokušaju nešto u stilu super heroja, pa imaju bliski susret sa trotoarom.Ako mislite da je to duhovitost i da je bilo namerno izvedeno-grešite i ne smejte se previše glasno.

BIK

Ako Biku pričate viceve, neka to bude za punim stolom, jer put do njegovog srca, pa i smeha ide preko stomaka. Nikada ne pričajte viceve o lenjosti i škrtosti, Bik može shvatiti da je o njemu. Najsmešniji su kada hoće da ukapiraju bilo šta što se ne može opipati, skuvati, ili držati u novčaniku.

BLIZANCI

Kada vidite da se neko često smeje u stilu "kao lud na brašno", sa razlogom, ali i bez, vrlo lako moguće da je u znaku Blizanaca.Dok pokušavate da shvatite poentu, Blizanac je već na dvadesetom vicu, a i otišao je u drugu ulicu, posmatrajući pubertetsko smejanje grupe đaka.

RAK

Nikada ne pričajte šale na račun njihove mame.To može biti povod ozbiljnih kritika vaše ličnosti. Oni su vrlo smešni kada se zaljube,jer ne prežu od ljubljenja silnih žaba koje treba da budu princ, ili princeza.Njihovi vicevi su uglavnom o bračnim razmiricama i ulozi komšija u svemu tome.

LAV

Zasmejavati Lava je biti dvorska luda pred kraljem. Ali morate da imate urođenu žicu, oni prepoznaju plagijate. Lavovi nikada nisu smešni, a čak i kada jesu, uzdržite se od šala na njihov račun.Ni slučajno nemojte da se ne smejete njihovim vicevima, jer oni su najbolji u svemu, pa i najduhovitiji.

DEVICA

Kada Devica prospe kafu, ili vino po sebi, ni slučajno se ne smejte, čak iako je scena urnebesna. To je tragično, a ne smešno,zaboga.Oni vole viceve koji imaju jasnu poentu, ne zamlaćujte ih nekim glupim igrama rečima,to će početi naširoko da analiziraju, a onda vi nećete shvatiti poentu.

VAGA

Ni pod kakvim izgovorom ne govorite Vagi da je lepa, ili lep, ako nema najnoviju garderobu iz ormara i ne izlazi iz frizersko-kozmetičkog salona. To nije smešno, ali ćete se od srca smejati drami oko izbora fante, ili švepsa i skretanja levo,ili desno u robnoj kući.Sutra će opet biti novih teških odluka.

ŠKORPIJA

U pričanju viceva, oni su jako originalni. U svakom političkom vicu postoji koren moguće zavere, i to nije smešno. Način na koji oni dolaze do podataka kada prate da li ih partner vara, liči na filmove o inspektoru Kluzou. Dakle, smejte se koliko god želite, samo na sigurnom odstojanju.

STRELAC

Ako zamolite Strelca da vam nešto objasni, dok vam ispriča o filozofskom nastajanju te pojave, ili kraće rečeno, "od Kulina bana", zaboravićete o čemu ste ono pričali. Najmešniji su kada varaju svoje partnere, jer je njihov stav "da li veruješ meni,ili svojim očima", a ako ste tu, nikako se ne smejte.

JARAC

Kakve šale i detinjarije, imate li vi preča posla, pitaće vas Jarac. Sa svim zamlatama kao što su oni koji pričaju viceve po ceo dan, Jarac nema mnogo zajedničkog. Smešan je kada treba duhovitošću da osvoji simpatije novog šefa, prelistaće ceo internet u skupljanju viceva i biće najbolji, kao i uvek.

VODOLIJA

Dok se Vodolija smeje od srca nekoj situaciji, ili vicu, vi se već treći put pitate da li ste jako glupi, pa ne shvatate, ili je Vodolija malo čudna. Njihove igre rečima ćete ukapirati tri dana kasnije. Ako tada budete usred ručka kod tašte, ili svekrve, ne smejte se na sav glas. Smejte se kad  vidite Vodoliju.

RIBE

Najvažnije je znati kada Ribama ispričati vic, moguće je da danas pate, pa im nije do toga. Nije problem ni ako im već osmi put pričate isti vic, oni su ga sigurno zaboravili. A kada oni pričaju viceve, skoncentrišite se, moguće je da se usred vica sete kako im je pobegao papagaj, pa se rasplaču.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 062 858 83 31). Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs