Kakav utorak je pred nama: Ovnovi nemaju vremena za voljenu osobu, Lavovi su spremni na kompromis, Ribama manjka energije

Šta su nam zvezde pripremile ovog utorka?

Kakav utorak je pred nama?, foto: HBRH/Shutterstock
Kakav utorak je pred nama?, foto: HBRH/Shutterstock
.

OVAN

I sami ste svesni da je u žurbi moguće napraviti greške, a ovaj dan je izgleda kao stvoren za njih. Znam da hitate da sve završite, ali makar proverite da li je ono što ste obavili dobro i ispravno. Nećete imati ni malo vremena za voljenu osobu.

BIK

Teško vam je da se uskladite sa ljudima sa kojima se danas poslovno susrećete. Niti vi niti oni nemate razmevanja za propuste druge strane i ovaj dan će biti naporan po vas. Loše ste raspoloženi jer trenutno ne vidite perspektivu u odnosu u kome ste.

BLIZANCI

Koliko god se trudili, danas ćete napraviti neki propust u poslu. Nadređene osobe neće primetiti, ali će to upasti u oči vašim poslovnim partnerima. Suviše ste okupirani manama partnera, pa ni ne možete da primetite koliko se trudi oko vas.

RAK

Ništa vam neće biti po volji, i sigurna sam da ćete naći sto mana i sebi, ali i ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Grešite u kontaktu sa voljenom osobom. Pričate samo o negativnostima i ne dozvoljavate da se situacija smiri.

.

LAV

Danas imate sposobnosti da se prilagodite saradnicima i da sa njima pronađete zajednički jezik. Jedna komunikacija vam mnogo znači i spremni ste da se potrudite oko nje. Sa emotivnim partnerom odnos pun poštovanja.

DEVICA

Potpuno ste zaboravili na obavezu ili obećanje. Kada to budete shvatili, bukvalno ćete se polomiti da sve obavite na vreme. Pokušavate da popravite utisak kod jedne osobe za koju ste zainteresovani. Čini vam se da je nikada nećete osvojiti.

VAGA

Zabrinuti ste kako će se neki propusti odraziti na vaše pozicije. Sa napetošću čekate informacije i nadate se najboljem. Napetost između vas i voljene osobe je prosto opipljiva. Neke stvari i ponašanja morate menjati oboje.

ŠKORPIJA

Jedan poslovni saradnik od kojeg mnogo očekujete je neaktivan. Nikako da od njega dobijete informacije da biste znali šta vam je sledeće činiti. Svesni ste da ima probleme, ali mu ne možete pomoći. Popravite danas odnos sa nekim ko vam je važan.

.

STRELAC

Onako kako vi ne volite da vam neko drugi soli pamet, tako ni vi nemojte da se postavite prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Niko ne voli držanje predavanja. Distancirate se od jedne osobe, ali ona to nikako da ukopča.

JARAC

Neke lošije situacije između vas i saradnika. Ne držite se tvrodglavo svojih predubeđenja. Posvetite više pažnje sitnim obavezama koje zanemarujete. Distanca između vas i voljene osobe je evidentna. Nešto morate učiniti po ovom pitanju.

VODOLIJA

Danas svodite bilans jednog posla ili poslovnog projekta i niste zadovoljni rezultatom. Smatrate da niste bili dovoljno aktivni i kajete se zbog propuštenog. Dozvolite voljenoj osobi da vam popravi raspoloženje. Potrebno vam je njeno prisustvo.

RIBE

Neko mutno raspoloženje vas drži i umesto da se posvetite poslu, vi se razvlačite oko nebitnih sitnica. Nemate energije i sve što počnete da radite, samo ćete otaljavati i odugovlačiti. Intenzivni, prosto nestvarni trenuci u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/