Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI KOD i saznajte šta se iza njega krije! "Četvorke" razumne, "sedmice" mudre, "trojke" harizmatične

Tumačenje ličnog broja otkriva koje urođene osobine imamo...

Ilustracija, foto: Space Images/Shutterstock
Ilustracija, foto: Space Images/Shutterstock
.

Numerologija predstavlja nauku tumačenja brojeva i znakova oko nas, a lični broj prema numerološkim analizama određuje naše urođene osobine. On se jednostavno izračunavam, sabiranjem bioritamskog i generacijskog broja.

Kako se dobija lični broj?

Lični broj osobe rođene 16.11.1982. predstavlja zbir bioritamskog i generacijskog broja – sabiramo 9 i 2 = 11 = 1 + 1 = 2.

Evo kako tumačimo lične brojeve:

Broj jedan

Izdržljivost, upornost, pouzdanost, dovitljivost, genijalnost. Mogu biti licemerni, netolerantni i oholi.

Broj dva

Pravičnost, osećajnost, uvek znaju šta žele. Mogu biti bahati i koristoljubivi.

Broj tri

Harizmatičnost, šarmantnost, duhovitost, poslovna pronicljivost , komunikativnost i rganizovanost. Loše osobine trojki su: Sklonost brzom odustajanju, piše Magazin.novosti.

Broj četiri

Zdrav razum, praktičnost, društvenost i stalna želja za harmonijom u odnosima. Previše se vezuju za osobe i stvari, te često budu povređene i izmanipulisane.

Broj pet

Uglavnom vode veoma aktivan i uzbudljiv život. Skloni su različitim ljubavnim i životnim avanturama, a mogu biti i veoma tvrdoglavi i bezobzirni.

Broj šest

Veoma poštene, ljubazne i empatične osobe. Imaju veoma dobro i čisto srce, te im je teško da opstanu u svetu kakav znamo. Mogu da budu veoma tvrdoglavi i zahtevni – od svih očekuju da se ponašaju savršeno kao i oni sami.

Broj sedam

Mudrost, ravnoteža i trajnost su glavne odlike Sedmice. Osobe čiji je ovo lični broj su veoma inteligentne, imaju jaku intuiciju, odišu snagom i odvažnošću. Mogu biti zatvorene u sebe i preterano nerzozne.

Broj osam

Sjajne organizacione sposobnosti, veoma su mudre, pronicljive i inteligentne. Međutim, retko koja osoba sa ovim ličnim brojem postigne veliki uspeh – pre svega zbog lenjosti i neodgovornosti.

Broj devet

Izražene mentalne i spiritualne moći, razumevanje sebe i drugih, poštenost i požrtvovanost. Mogu biti veoma zatvorene i nedisciplinovane.