LOVČEV MESEC u znaku Ovna donosi VELIKE PROMENE ZA OVA 4 ZNAKA: Spremite se za BURAN PERIOD!

Lovčev mesec može da se desi u oktobru ili u novembru, u zavisnosti od godine. Ove godine, dešava se 20. oktobra, u znaku Ovna.

Ilustracija, foto: conrado/Shutterstock
Ilustracija, foto: conrado/Shutterstock
.

Budući da će ovaj pun mesec biti u znaku Ovna, postoji opasnost od nerazumnih i agresivnih sukoba, kao i sukoba koji su lako mogli da se izbegnu. Inače se prvi pun Mesec nakon onog najbližeg jesenjoj ravnodnevnici zove i lovčev Mesec, jer su ljudi odlazili u lov da pripreme zalihe hrane za zimu.

Iako astrolozi najavljuju dosta sukoba, energija Ovna budi i preduzetnički duh i podstiče na hrabre poteze koji dovode do promena koje toliko priželjkujete. Ako postoji neki cilj u čije ostvarenje još nemate hrabrosti da se upustite, sada je trenutak, piše Žena.blic.

Period lovčevog Meseca najviše će osetiti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi. Oni imaju priliku da energiju ovog meseca iskoriste konstruktivno, za planove o kojima su dugo razmišljali. Samo je bitno da ne budu brzopleti i ne rade ništa "na brzaka", jer bi u suprotnom stvari mogle da se odvijaju u neželjenom smeru.