KONAČNO MOŽETE DA ODAHNETE: Prestaje uticaj retrogradnog Merkura, Biku će da procveta ljubav, a ko će se "kupati" u novcu?

Tokom retrogradne faze Merkura komunikacija slabi, poruke se gube, a greške su česte. Ipak, sada konačno možete da odahnete. Sledi period uspeha i prosperiteta.

Sledi uspeh, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Sledi uspeh, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Saznajte šta je to što čeka vaš horoskopski znak

Ovan

Direktni Merkur u Vagi nosi vam energiju i sukobi nestaju. Vaša prijateljstva postaju bolja, borba se isplatila, bolje razumete sebe.

Bik

Retrogradni Merkur može biti okrutan, ali kod vas je najviše uticao na ljubav. Sada komunikacija postaje jasnija, ponovno se osećate kao da ste na pravom putu. Rešićete probleme s partnerom, vaš odnos ide uzlaznom putanjom.

Blizanci

Do sada ste bili osetljivi, ali uskoro kreće promena - osećate se sve bolje i bolje, a to će se odraziti i na vaše raspoloženje. Dobijate novu slobodu i energiju, kao da ste se ponovo rodili.

Rak

Osećaćete se kao da se vaš raspored vraća u red, a poboljšaćete i odnose s rođacima i prijateljima. Važno je očuvati mir u odnosu s partnerom.

.

Lav

Proteklih dana mnogi Lavovi su imali probleme s tehnologijom, sticanjem znanja i prezentacijom istih. Uskoro se sve vraća na svoje, iskoristićete sve naučeno.

Devica

Trudili ste se da napravite velike stvari, međutim to vam nije polazilo za rukom. Uskoro kreću promene, situacija se menja na bolje na svim poljima, a naročito kada su finansije u pitanju.

Vaga

Do sada su vas proganjale greške iz prošlosti, ali uskoro kreće nova prilika za sjajne stvari. Poslujte i postanite kreativni, zatvorite vrata prošlosti.

Škorpija

Nedavno ste imali problema s komunikacijom, ali i finansijama. Ali, sada ste spremni da se vratite na pravi put, piše 24sata.hr.

.

Strelac

Stupite u kontakt s prijateljima, obratite se dragim ljudima i recite im kako se osećate, sada je pravi trenutak za to. Pravilno ćete artikulisati svoje emocije, ali i poslovne ideje.

Jarac

Uskoro se vraćate svojoj uobičajenoj svakodnevici. Očekuje vas uspeh na polju posla. Ipak, nemojte zanemariti ljubav zbog posla, pokušajte da napravite ravnotežu.

Vodolija

Imate ogromnu želju da putujete i da se družite. Bićete zadovoljni energijom koju osećate. Zanemarite negativne komentare okoline i ostanite sigurni u sebe.

Ribe

Napravili ste plan i maštali, a sada je pravo vreme da krenete u akciju. Otvaraju vam se nova vrata, pred vama je ispunjenje želja.