Petak je: Devicama stižu povoljne vesti, Lavovi se trude da ne reaguju na nepravdu, Rakovi teško izlaze na kraj sa partnerom...

Šta donosi ovaj petak vašem znaku, saznajte!

Nije joj sve potaman, foto: Dpositphotos/SIphotography
Nije joj sve potaman, foto: Dpositphotos/SIphotography
.

OVAN

Danas ste inicijator ali i pomalo impulsivni u poslovnom segmentu. Ovu energiju koja vas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti.

BIK

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Potajno vam je drago što ste nekoga „spustili na zemlju“. Moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave svojim primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč- dve. Dajete prioritet prijateljima, ne partneru.

RAK

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate u poslednjem trenutku. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima neposredno sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.

.

LAV

Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, prekoračio neke granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni i moguće je da nećete uspeti da iskulirate ovo. Emotivno – opuštena atmosfera.

DEVICA

Dobijate povoljne vesti ili papire koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila neki vaš predlog ili sugestiju. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

VAGA

Pomalo ste nestrpljivi i ne možete da sačekate da stvari funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Džabe, jer teško je da ćete postići bilo šta, koliko god se trudili. Nešto lošiji odnosi sa partnerom.

ŠKORPIJA

Odlični kontakti i sa poslovnim partnerima, ali i sa kolegama. Danas sve funkcioniše, možete samo povremeno imati manju problematiku oko dogovora sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Moguće je da nećete uspeti da se uklopite što se susreta tiče.

.

STRELAC

Dan je dobar za dogovore. Ovo ćete umeti da iskoristite u poslovnom segmentu kroz komunikaciju sa novim saradnikom, ali ćete isto tako dobro funkcionisati i što se emotivnog dela tiče. Danas su moguća nova poznanstva, interesantni ljudi.

JARAC

Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama, a i nadređene osoba pokazuje tendenciju da vas požuruje zbog kratkih rokova. Skoncentrišite se da ne biste pravili greške. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag.

VODOLIJA

Smeta vam što vam neko soli pamet kada su vaši postupci u poslovnom segmentu u pitanju. Najteže vam pada to što ste svesni da je ova osoba u pravu, ali to ne želite da joj priznate. Bićete sarkastični i u odnosu sa voljenom osobom.

RIBE

Uzalud pokušavate da ubedite neke ljude argumentima i da im skrenete pažnju da neke stvari ne rade kako treba. Očigledno je da je vaš trud uzaludan, pa umesto da nastavite da im pridikujete, okrenite se svojim poslovima.Emotivno – dobro raspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/