Astro

Jarčevi, ČETVRTAK nije vaš dan, distancirajte se od svega; Ribe predstavićete sebe u najlepšem svetlu, a ni strast neće izostati

Samo dobra organizacija pomoći će danas Ovnovima da izađu na kraj sa svim obavezama. Da li ćete i vi biti zatrpani poslom ili ćete iskoristi dobre vibracije, mogućnost za uspešnu komunikaciju čak i trenutke strasti, saznajte od naše astrološkinje.

14.10.2021. - 06:30h
Nekima će cvetati ljubav
Nekima će cvetati ljubavfoto: G-Stock Studio/Shutterstock

OVAN

Morate dobro da se organizujete, možda i da napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve obaveze. Bićete nervozni, ali bojim se da vam to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK

Dosta vremena će vam oduzeti obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dan je odličan, jer ćete završiti više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner kao da vas provocira, ne možete da ga „iskulirate“.

RAK

U poslovnom segmentu danas vam sledi dosta nerviranja, što zbog gomile sitnica koje čekaju samo na vas, što zbog kritika na vaš rad. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na neki izlazak ili druženje.