Jarčevi, ČETVRTAK nije vaš dan, distancirajte se od svega; Ribe predstavićete sebe u najlepšem svetlu, a ni strast neće izostati

Samo dobra organizacija pomoći će danas Ovnovima da izađu na kraj sa svim obavezama. Da li ćete i vi biti zatrpani poslom ili ćete iskoristi dobre vibracije, mogućnost za uspešnu komunikaciju čak i trenutke strasti, saznajte od naše astrološkinje.

Nekima će cvetati ljubav, foto: G-Stock Studio/Shutterstock
Nekima će cvetati ljubav, foto: G-Stock Studio/Shutterstock
.

OVAN

Morate dobro da se organizujete, možda i da napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve obaveze. Bićete nervozni, ali bojim se da vam to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK

Dosta vremena će vam oduzeti obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se čak neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dan je odličan, jer ćete završiti više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner kao da vas provocira, ne možete da ga „iskulirate“.

RAK

U poslovnom segmentu danas vam sledi dosta nerviranja, što zbog gomile sitnica koje čekaju samo na vas, što zbog kritika na vaš rad. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na neki izlazak ili druženje.

.

LAV

Danas pokušavate da stignete na sto strana, pa ćete se povremeno gubiti u obavezama. Ipak, imate dovoljno energije, ali i dobrog raspoloženja, pa će drugima izgledati da sve obavljate bez problema. Odlični kontakti sa suprotnim polom, flertovanje.

DEVICA

Koliko će vam neke informacije odgovarati danas i dati vam veliku nadu da ćete jedan posao ili obavezu završiti na vreme, toliko će vas onespokojiti sve ono vezano za finansijski segment. Manite brigu i usredsredite se na vaše voljeno biće.

VAGA

Budite svesni da ako budete pokušavali da posvetite pažnju na više strana i odradite više obaveza odjednom, verovatno će ispasti da nećete završiti ništa, a užasno ćete se nervirati. Žurba da biste stigli na vreme na dogovor sa prijateljima ili partnerom.

ŠKORPIJA

Danas neće baš svi moći da vas razumeju. Umećete da budete teški za saradnju, čak i kolegama koje dugo rade sa vama. Danas je komunikacija između vas i voljene osobe odlična, ona vam pomaže da se rasteretite i opustite.

.

STRELAC

Frka na poslu definitivno će krenuti od podneva, pa zato grabite vreme ujutro da pozavršavate sve što imate, jer kada krene tenzija i napetost i kratki vremenski rokovi – nećete znati ni da li ste došli ili ste pošli. Emotivni partner vam je jako potreban, pokažite mu to, ne blokirajte sami sebe.

JARAC

Niti vi danas u potpunosti znate šta hoćete, niti iskreno drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se neka tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega, naročito ako nadređeni krene da vam upućuje besmislene kritike.

VODOLIJA

Koliko s jedne strane uspevate da završite sve svoje obaveze i ostvarite neke interesantne komunikacije sa potencijalnim poslovnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mesta da maknete. Ostavite za neki drugi dan, biće prilika. Dan dobar za nova poznanstva.

RIBE

Odlični momenti za kontakt, susret ili sastanak sa potencijalnim poslovnim partnerom. Predstavićete sebe u odličnom svetlu i ovo jeste prilika za vas koju bi valjalo iskoristiti. U popodnevnim i večernjim satima odlično raspoloženje za susret sa voljenom osobom. Naglašena strast.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/