Šta pokreće vaš horoskopski znak? Rakovima su osećanja najvažnija, Bikovi vole da imaju, Lavove "gura" jaka volja

Ovo su životni principi svakog horoskopskog znaka.

Šta pokreće vaš horoskopski znak?, foto: Ivanko80/Shutterstock
Šta pokreće vaš horoskopski znak?, foto: Ivanko80/Shutterstock
.

Horoskopski znak određuje položaj Sunca u trenutku vašeg rođenja. Sa snažnim uticajem na vašu ličnost, karakter i emocije, vaš znak je moćno oruđe za razumevanje sebe i svojih odnosa.

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka nema skrivanja. Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će pokušati da slažu o tome kako se osećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

Bik

Pripadnici ovog znaka cene ono što su u životu stekli, od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, i to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već za one za koje se treba pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele da ih puste.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka imaju neopisivu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je uvek u akciji. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih biraju, a duboko cene sve ono što im donosi nova iskustva.

Rak

Život za pripadnike ovog znaka sastavljen je dobrim delom od osećanja. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna dostignuća. Iako žele i njih bez ispunjenog odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećanja više nego bilo šta drugo, piše 24sata.hr.

.

Lav

Lavove definiše njihova neverovatna pokretačka snaga. Imaju neverovatnu volju i uvek su spremni da je usmere ka ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je neverovatna, baš zbog toga što su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva je njihov put do sreće, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu.

Devica

Device imaju jednu neverovatno jasnu sliku o onome šta se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov najveći talenat, ali i pokretačka energija, žive da analiziraju, kalkulišu, planiraju... Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir. To ne znači da ne vole izazove, već pre da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz šta dobijaju osećaj da su važni i korisni.

Škorpija

Škorpije karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stroge spoljašnosti. Ako nešto žele, oni će to i dobiti i to što je pre moguće. Njihova volja je intenzivnija nego kod drugih znakova Zodijaka i to je ono što ih pokreće da slede svoje srce i nagone.

.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su optimistini i znatiželjni. Vole da otkrivaju nove stvari, prostor, ljude. Imaju širok pogled na svet i uvek ih vuče učenje novih stvari, a spremni su i da svoja iskustva podele i sa drugima.

Jarac

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima pa tako u svakom odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Vole rad i trud jer ne veruju u to da sreća dolazi sama od sebe.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su prilično fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene, a više od svega vole snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko je sposoban da napravi u životu. Ne vole da posao ostave na pola, kao što ne vole ni površne ljude.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su veliki idealisti i sanjari. Dopuštaju da ih u životu vodi intuicija i time definišu svoj unutrašnji mir.