Astro

Šta pokreće vaš horoskopski znak? Rakovima su osećanja najvažnija, Bikovi vole da imaju, Lavove "gura" jaka volja

Ovo su životni principi svakog horoskopskog znaka.

13.10.2021. - 19:00h

Lav

Lavove definiše njihova neverovatna pokretačka snaga. Imaju neverovatnu volju i uvek su spremni da je usmere ka ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je neverovatna, baš zbog toga što su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva je njihov put do sreće, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu.

Devica

Device imaju jednu neverovatno jasnu sliku o onome šta se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov najveći talenat, ali i pokretačka energija, žive da analiziraju, kalkulišu, planiraju... Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir. To ne znači da ne vole izazove, već pre da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz šta dobijaju osećaj da su važni i korisni.

Škorpija

Škorpije karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stroge spoljašnosti. Ako nešto žele, oni će to i dobiti i to što je pre moguće. Njihova volja je intenzivnija nego kod drugih znakova Zodijaka i to je ono što ih pokreće da slede svoje srce i nagone.