Astro

Šta pokreće vaš horoskopski znak? Rakovima su osećanja najvažnija, Bikovi vole da imaju, Lavove "gura" jaka volja

Ovo su životni principi svakog horoskopskog znaka.

13.10.2021. - 19:00h
Šta pokreće vaš horoskopski znak?
Šta pokreće vaš horoskopski znak?foto: Ivanko80/Shutterstock

Horoskopski znak određuje položaj Sunca u trenutku vašeg rođenja. Sa snažnim uticajem na vašu ličnost, karakter i emocije, vaš znak je moćno oruđe za razumevanje sebe i svojih odnosa.

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka nema skrivanja. Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će pokušati da slažu o tome kako se osećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

Bik

Pripadnici ovog znaka cene ono što su u životu stekli, od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, i to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već za one za koje se treba pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele da ih puste.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka imaju neopisivu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je uvek u akciji. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih biraju, a duboko cene sve ono što im donosi nova iskustva.

Rak

Život za pripadnike ovog znaka sastavljen je dobrim delom od osećanja. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna dostignuća. Iako žele i njih bez ispunjenog odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećanja više nego bilo šta drugo, piše 24sata.hr.