Astro

(Ne)mirne bračne vode: Horoskop otkriva kakvi su muškarci u ulozi supruga

Oni koji veruju u horoskop smatraju da zvezde utiču na to kakvi smo kada se zaljubimo. Šta na osnovu znaka Zodijaka možemo otkriti o muškarcima, kakvi će biti u ulozi supruga?

12.10.2021. - 20:00h

LAV

Nije tajna da Lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično veliki, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će uraditi kako bi ona bila dobro i uvek će je braniti. Lavovi žele da izvuku najbolje od svoje životne partnerke, da joj pomognu da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osećaj sigurnosti.

DEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su najbrižniji supružnici. Porodica mu je prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi da pruži sve što joj je potrebno jer je njena, ujedno i njegova sreća.

VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku je romantičan muž. Vage vole lepotu, ravnotežu i mir, pa teže domu punom reda i harmonije. Svoju ljubav ne izražavaju samo rečima nego i delima. Grandiozni romantični gestovi uz njih su deo svakodnevnog života.

ŠKORPIJA

On je, pre svega, odan. Mnogi njihovu potrebu da ne odustaju čak i kada su okolnosti protiv njih smatraju manom. Kada je u pitanju ljubav to je kvalitet jer će se Škorpija do poslednjeg trenutka boriti za to da mu brak uspe. Vole snažno i strastveno, iako često ne dozvoljavaju svojim emocijama da isplivaju na površinu. Kada im se uvučete pod kožu, onda pokazuju koliko je duboka njihova ljubav.