Astro

(Ne)mirne bračne vode: Horoskop otkriva kakvi su muškarci u ulozi supruga

Oni koji veruju u horoskop smatraju da zvezde utiču na to kakvi smo kada se zaljubimo. Šta na osnovu znaka Zodijaka možemo otkriti o muškarcima, kakvi će biti u ulozi supruga?

12.10.2021. - 20:00h
Kakav je koji horoskopski znak kao muž?
Kakav je koji horoskopski znak kao muž?foto: adriaticfoto/Shutterstock

OVAN

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti koja se prenosi i u njegov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvek. Nikada ne prestajete da im budete zanimljivi, uvek vam se dive i željni su novih avantura. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri.

BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj porodici obezbede lep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvalitetu svog seksualnog života, jer im je fizički aspekt ljubavne veze vrlo važan, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

BLIZANCI

Život sa pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini kao da flertuju sa svakom osobom sa kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno deo njihove otvorene ličnosti. Nepredvidljivi su i sa njima vas očekuju razne avanture, piše Zadovoljna.hr.

RAK

On je muž pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini srećnom. Maksimalno je posvećen vašoj ljubavnoj vezi. Poznato je da su Rakovi osećajni i iz njih nećete morati da izvlačite emocije. Svađaju se razumno i uvek žele da reše problem što pre.