Astro

Lav je "tvrd orah," Ovan pravi gnjavator: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

Položaj zvezda pri prođenju utiče na to kakav ćemo karakter imati, bar tako misle oni koji veruju u horoskop. Ipak, postoje neke promene u ponašanju koje postaju izražajnije kako počinjemo da starimo.

11.10.2021. - 19:30h
Žena u godinama
Žena u godinamafoto: ESB Professional/Shutterstock

Ovan

Ovan je kao dete stalno u akciji, pun života, radoznao i uvek spreman na nestašluke, ponekad i vrlo opasne. Po prirodi su individualci i uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

U starosti će takođe biti vrlo aktivni, osim ako ih bolest u tome ne spreči. Ako mogu, do poslednjeg trenutka života baviće se sportom.

Bik

U mladosti su velike maze i šarmeri koji osvajaju okolinu. Ako odrastaju u blagostanju, vrlo su srećni, ali ako odrastaju u siromaštvu, taj period će hteti što pre da zaborave. Brak će sklopiti iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Novac im je važan kao i voljena osoba.

Izbegavaće brak s onima slabijeg materijalnog stanja. U starosti će uživati ako su se u životu obogatili. Ako ostare u oskudici, mogu postati puni gorčine i nezadovoljstva.

Blizanci

U mladosti su srećni i ispunjeni ako su u stalnom pokretu i kontaktu sa što većim društvom. Uvek traže priliku da se istaknu u svojoj okolini. Srećni su i uspešni kad komuniciraju i zato im je uvek važno društvo. Obožavaju da govore i teško ih je zaustaviti jednom kada počnu.

Njihovim partnerima u svakoj životnoj dobi, od početka veze treba da bude jasno koliko im je važan društveni život. Ako uz sebe imaju partnera koji je sličnog senzibiliteta kao i oni, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ako se dogodi da ostanu sami, neće im biti potrebno mnogo vremena da obnove stara poznanstva ili steknu nova, piše Atma.

Rak

Mladi Rak je izrazito osećajna i introvertna osoba s kojom treba biti nežan i pažljiv, ali to ne znači da ga treba držati pod ‘staklenim zvonom’. Njemu treba neko ko mu može pomoći da izađe iz sveta snova i prihvati život sa svim radostima i tugama, kao i svi ostali.

Kada konačno donesu neku odluku, čvrsto idu do zacrtanog cilja. Kada osnuju stabilan dom i porodicu, provešće prijatnu starost ispunjenu mnogobrojnim porodičnim okupljanjima najbližih. Ako ostanu sami, postaće tužni i melanholični.