Astro

NEDELJNI HOROKOP:Bikovi će partnerima biti vetar u leđa; Rakovi će probleme gurati pod tepih; Vagama se smeši prilika iz prošlosti

Šta nas čeka u nedelji pred nama?

10.10.2021. - 14:52h
nedeljni horoskop
nedeljni horoskopfoto: fizkes/Shutterstock

OVAN

Hrana

I u ovoj ste nedelji razapeti na sto strana i imate problem sa manjkom vremena. I pored ovakve vaše užurbanosti, ne dozvolite da vaš organizam, ali i imunitet trpe zbog neadekvatne ishrane. Pojačajte je kaloričnijim namirnicama, ali i belim lukom, celerom, limunom.

Ljubav

Tenzija se u partnerskim odnosima jednim delom smanjuje. Sada je vreme za sređivanje i stabilizaciju, što će kod onih koji su spremni za kompromis i voljni da se potrude da komunikacija sa partnerom funkcioniše – ići bez većih problema. Kod parova kod kojih su ostali nerešeni „repovi“, ova nedelja će donositi oscilacije – jedan dan dobro, drugi dan zategnutost. No, generalno gledano – ovo jesu dani da se odnos popravlja. Slobodni Ovnovi – zanimljivo, zanimljivo. Pored prošlosti, koja će i dalje imati „pravo prvenstva“, od ove nedelje se otvaraju i jako dobre mogućnosti za glanc nove, stabilne ljubavne priče.

Posao

Vaš finansijski segment će krenuti da se oporavlja, što će vas motivisati, naročito kada su dogovori i saradnje u pitanju – bili oni stari ili novi. Naplate koje su bile u zastoju ili neka stara potraživanja – do kraja nedelje mogu biti realizovani. Iako će komunikacija sa kolegama i poslovnim partnerima i dalje imati svoje napete momente – ipak će se do dogovora i do rešenja pronalaziti put, lakše nego u prethodnom periodu. I dalje postoji potreba da više pažnje obratite na papirološka pitanja.

Zdravlje

Osetljivi disajni organi, lumbalni deo kičme. Reumatski problemi sa zglobovima.

BIK

Hrana

Ove nedelje vam je apetit pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite...

Ljubav

Vaše raspoloženje se popravlja, a partner vas prati u stopu. Vi ste u ovoj nedelji u skladu sa sobom, sa svojim osećanjima i odlukama. Imamo dve situacije kada je vaš partner u pitanju – prva je da on može biti u nekim svojim problemima i opterećenjima, pa ćete vi biti neko ko ga „izvlači“ i daje mu vetar u leđa. Druga je da je partner zaokupljen samo sobom i da mu trenutno uopšte niste na listi prioriteta. I u tom slučaju – vi ste neko ko u ovom periodu „izvlači“ odnos. Na mišiće doduše, ali šta sad....Slobodni Bikovi – aktuelne su prošlosti koje nisu na pravi način zatvorene. Ali počinju da budu aktuelni i noviteti.

Posao

Vi nećete biti osoba koja će tokom ove nedelje izazivati tenziju u poslovnom okruženju, ali ćete imati utisak da se sve to preliva preko vas. U smislu – šta god da ne ide kako treba, od vas će se očekivati da rešite i obavite. Moguće je da se u vašoj radnoj sredini sada dešava i neka reorganizacija, promene – pa ste vi opet osoba koja je dobila najodgovorniju ulogu u svemu ovome. Lepo ćete vi plivati u poslovnim vodama i biti zadovoljni onim što ostvarite. Dobijate informacije koje vam se dopadaju u vezi finansija.

Zdravlje

Moguće su slabije prehlade.

BLIZANCI

Hrana

Po pitanju apetita ići ćete u ovoj nedelji iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru i preskačete obroke. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

Ljubav

Vaš vladar Merkur je još tokom ove nedelje retrogradan, u fazi usporavanja – pa tu i tamo poneki sitan zastoj može da bude vezan za vaš emotivni život, ali ovo su sve prolazna i ne značajna dešavanja. Partner ume da se na pravi način postavi prema vama i da vam pruži pažnju i podršku – a i vi umete da na isti način uzvratite. Dakle, na sitna saplitanja ne obraćajte pažnju, bitno je da je suština odnosa kako treba. Slobodni Blizanci – vaš društveni život i aktivnost se popravljaju. Iako prošlost još uvek ima glavnu reč, od ove nedelje se pojavljuje i mogućnost za „nove učesnike“ u vašem ljubavnom saobraćaju.

Posao

Postojaće i dalje vaša usporenost, nemogućnost da dovoljno brzo odreagujete na neke situacije, postojaće i po koja greškica i kašnjenja. Moraćete da rešavate mnogo toga i verovatno ćete dosta vremena trošiti na dogovore i na papirološka pitanja. Ali opet – suviše je toga sada na vašoj strani da bi vam ovo donelo iole trajniju ili veću problematiku. Šta više – mogu tokom ove nedelje doći i neke prijatne informacije do vas, najave napredovanja ili poboljšanja u finansijskom delu.

Zdravlje

Prehlade i nešto slabiji imunitet.