HOROSKOP OTKRIVA: Evo kako vaš ZNAK podnosi RASKID

Žene rođene u znaku Bika retko kad pate za bivšim ljubavima. Rakovi teško prihvataju da je vezi došao kraj.

Raskid, foto: fizkes / Shutterstock
Raskid, foto: fizkes / Shutterstock
.

Kako ćete podneti raskid zavisi od toga kojem horoskopskom znaku pripadate. Neki su emotivniji, pa im to teško pada, drugi su odmah spremni za novu avanturu.

Ovan

Nema potrebe da se brinete za ženu koja je rođena u znaku Ovna. Ona veoma brzo nastavlja dalje, retko kad pati zbog bivšeg. Veoma je strastvena, za nju je pronalazak nove ljubavi lak zadatak. Ona čak i ne mora da traži ljubav, ona joj sama dolazi.

Bik

Žene Bikovi su veoma stabilne, što im pomaže u tome da brzo napreduju. One nisu te koje će patiti za muškarcem, a ako se to desi znajte da ste joj mnogo značili. Pouzdane su, stabilne i žele vezu u kojoj postoji otvorena komunikacija. Kod njih se svaki problem rešava razgovorom.

Lav

Sampopouzdanje je njeno srednje ime. Ona nakon raskida uopšte ne razmišlja o bivšem. Ako shvati da ne ide, ona jednostavno krene dalje, nema strpljenja da ulaže energiju u nešto za šta nije sigurna da će opstati.

Strelac

Ona nema problem da traži novog partnera brzo nakon raskida veze. Veoma brzo pronalazi novu ljubav. Radoznala je i znatiželjna što joj pomaže da lako prebrodi sve ljubavne nedaće.

.

Vodolija

Čim spomenete raskid veze ona će vam reći zbogom. I neće se predomisliti. Vodolije ne žure s novom ljubavi, jer vole da odvoje vreme za sebe. Ne očekujte da će vam se vratiti ako je napustite.

Ribe

Ribe prilično brzo preboljevaju bivše. Veoma su oprezne kad ulaze u novu vezu, a ponekad čak ne žele ni da pokušaju.

Devica

Budući da su veoma sramežljive teško im je da krenu dalje nakon raskida. One dobro znaju koliko je teško pronaći novu ljubav. Kada je konačno pronađu trude se da je zadrže koliko god je to moguće. Upoznavanje novih ljudi i ljubavi joj teško pada.

Vaga

Ukoliko raskinete sa Vagom to ne znači da je više nikada nećete sresti. One su jedan od najemotivnijih znakova i traženje nove ljubavi im nije jača strana. Vage su spremne da pokušaju sve kako bi veza funkcionisala, čak iako u dubini duše znaju da to nije njihov savršeni partner.

.

Škorpija

Žena Škorpija je izuzetno strastvena i tvrdoglava kad je veza u pitanju. Ona ulaže mnogo sebe u svaki odnos, što znači da se neće tako lako predati kad joj dođe kraj. Boriće se do zadnjeg atoma snage.

Jarac

Njoj je porodica uvek najvažnija stvar. U svaku vezu ulaže mnogo napora, a raskid prihvata tek kad je sigurna da je zaista kraj ljubavi. Jako joj je teško da krene dalje, jer svaku vezu planira do sitnih detalja i gleda daleko u budućnost.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca mrze da budu same, a kada su u vezi žele da to traje. Nekad su neodlučne, ali su spremne da se lavovski bore samo da zadrže partnera. Ne pronalaze brzo novu ljubav, što je jedan od razloga zašto se često grčevito bore za svog izabranika.

Rak

Poznato je da su Rakovi najveći emotivci Zodijaka. Žene Rakovi vole da budu u vezi i zato im jako teško pada raskid. One odlučuju da budu verne čak i kada su svesne da je vezi kraj. Njihova zaljubljenost često nema granice, piše 24sata.hr.