Kakav dan je pred nama: Rakove čeka turbulentan dan na poslu, Vage su spremne za nove izazove, Lavovi skloni manipulaciji

Dok jedne očekuje mnogo obaveza, drugi će danas imati probleme na ljubavnom planu. Evo šta kaže astro prognoza za ovaj petak.

Kakav dan je pred nama?, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
Kakav dan je pred nama?, foto: Pixel-Shot/Shutterstock
.

OVAN

Definitivno vas čekaju problemi sa saradnicima, ali je isto tako sigurno da ćete imati više nego dobru volju i da ih rešite. Ako se na pravi način postavite prema nekim ljudima, moći ćete i od njih da zatražite pomoć. Napetost između vas i voljene osobe.

BIK

U dobrom ste raspoloženju i prijaće vam podsticajna atmosfera na poslu. Sve je užurbano, ali vi uspevate da se dobro snađete u svim situacijama. Možda ćete malo teže moći da se dogovorite sa emotivnim partnerom oko nekih planova.

BLIZANCI

Pred vama se otvara mogućnost kraćeg poslovnog putovanja. Uzbuđeni ste, ali i pomalo strahujete od ishoda razgovora koje trebate da obavite. Jaka emotivna inspiracija pa ćete umeti da na pravi način pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

RAK

Moguće je da ćete biti iznervirani zbog promena koje saradnici pokušavaju da uvedu u vaš dogovor. Nema razloga za sukobe, smanjite nervozu i napravite kompromisno rešenje. Zamišljeni ste i nesigurni, želite da pokrenete komunikaciju sa jednom osobom.

.

LAV

Ovo definitivno nije pravi dan da se donose značajnije odluke. Takođe, možete se naći na meti ljudi koji pokušavaju da vas obmanu na neki način. Možete sumnjati u voljenu osobu, ali ćete i vi biti skloni nekim manipulacijama.

DEVICA

Danas su mogući veći neplanirani troškovi. I vi ste u rasipničkom raspoloženju, pa nećete voditi računa o tome na šta vam odlazi novac. Nećete se libiti da pokažete nezadovoljstvo emotivnom partneru povodom nekih njegovih postupaka.

VAGA

Spremni ste da se aktivirate u novim poslovima i sa zadovoljstvom ćete prihvatiti ponude. U suštini svaki izazov sada samo predstavlja podsticaj za vas. Tako ćete reagovati i u emotivnom segmentu gde vas očekuje par interesantnih poznanstava.

ŠKORPIJA

Konkurencija će se danas aktivirati i budite spremni da čujete i stvari koje vam ne prijaju. Umećete vi da odgovorite istom merom, ali to svakako neće popraviti loše odnose. Imate osećaj da u emotivnom segmentu ništa ne ide onako kako bi trebalo.

.

STRELAC

Svesni ste da neki saradnici zabušavaju, ali trenutno ne želite da dižete buku oko toga. Stalo vam je da završite posao koji ste otpočeli i spremni ste da preuzmete i dodatni deo obaveza. Imate osnove za dobru komunikaciju sa voljenom osobom.

JARAC

Možda ćete biti umorni kada dan prođe, ali je sigurno da možete napraviti značajne pomake u poslovnom segmentu, naročito u novim saradnjama. Imate dobar plan i pridržavate ga se. Sviđaju vam se simpatična podbadanja sa osobom koja vas interesuje.

VODOLIJA

Bitno vam je da završite ono što ste započeli. Zato ćete danas ubrzati tempo da biste sve postigli. Vodite računa da vas greške ne vrate na početak. Još jedan dobar dan za flertovanje, ali i za komunikaciju u vezi bitnih pitanja sa voljenom osobom.

RIBE

Pitate se da li su vaši zaključci od ranije bili pogrešni i koliko možete da nekim ljudima verujete. U razgovoru sa nadređenim iznećete svoje sumnje. Čini vam se da voljena osoba izbegava neka pitanja. Nećete tek tako lako odustati.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/