Astro

SAVRŠENO SE SLAŽU U KREVETU: Kad se ovi horoskopski znaci spoje dolazi do eksplozije strasti

Pre nego što uskočite u novu vezu, proverite "listu seksualne kompatibilnosti" i saznajte koji vam horoskopski znak najviše odgovora.

28.09.2021. - 20:00h
Oni su savršeni partneri u krevetu
Oni su savršeni partneri u krevetufoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Ovan – najbolja podudarnost: Strelac

Vi ste avanturistički nastrojeni i volite da začinite seks. Volite kad vam podvizi u spavaćoj sobi postanu pomalo grubi. Upravo iz tih razloga vaš savršeni par je Strelac. Strelac se neće umoriti i može da prati vaš energiju. Takođe je rođeni istraživač, pa će pozdraviti svaku novu tehniku, igračku ili mesto koje želite da isprobate.

Ali i uz Lava i Vagu možete da doživite pravi vatromet.

Bik – najbolja podudarnost: Devica

Zato što ste Bik, volite sporo, senzualno i ugodno, a vaš savršeni par je Devica – iz tih i drugih razloga. Cenićete stabilnost i želju Device da stvori ugodno, ali i senzualno okruženje za vođenje ljubavi. Osim toga, Devica je rođeni perfekcionista, što znači da želi da vam udovolji bolje nego što je iko dosad želeo.

Jarac i Škorpija takođe mogu da pobudite vašu seksualnu maštu i ostvare je.

Blizanci – najbolja podudarnost: Vaga

Mentalna i fizička stimulacija su vam neophodne u krevetu. Želite da vaš um bude aktivan kao i vaše telo, a niko ne može da pruži tu dualnost kao Vaga. Vaga je srećna što će u spavaću sobu uneti neku akciju igranja uloga i za vas će pojam ‘mindsex’ staviti na drugi nivo.

Isto tako uparivanje s Vodolijom ili Strelcem moglo bi da se pokaže i eksplozivnim. Vodolija će stimulisati vaš um, donoseći dodatni kink u jednačinu, a Strelac će vas podstaći na istraživanje novih stvari.

Rak – najbolja podudarnost: Ribe

Potreban vam je partner u spavaćoj sobi koji je brižan, pažljiv i osetljiv baš poput vas i to je razlog zašto su Ribe vaš idealni par. Ribe će predvideti vaše neizgovorene želje, isporučujući ih nesebično. Slušaće i potrebe koje otvoreno izražavate. Učinićete isto za njih, a to će vaš seks učiniti vatrenim.

Takođe možete da imate odličnu zabavu sa Škorpijom i Jarcem. Škorpija će razumeti vašu potrebu za emocionalnom vezom, a Jarac će vam pomoći da stupite u kontakt sa svojim emocijama, Glorija.hr.