Astro

Horoskop za utorak: Škoprije neće dobiti očekivani novac, Ovnovi su kritički raspoloženi prema partneru, Rakovi žele više od priče

Šta su nam zvezde spremile ovog utorka? Pred vama je najnovija dnevna astro prognoza.

28.09.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: Billion Photos/ Shutterstock

OVAN

Možete ostaviti dobar utisak svojom angažovanošću i obraćanjem pažnje i na najmanje sitnice. To vam oduzima mnogo vremena, ali želite da se pokažete u najboljem svetlu. Danas možete biti kritički raspoloženi prema partneru.

BIK

Obavili ste i jedan poslovni razgovor od kojeg mnogo očekujete i više je nego izvesno da situacija ide u pozitivnom pravcu. Iskreno ćete uživati u trenucima sa voljenom osobom. Čak vam neće smetati ni neke sitnice koje vam inače bodu oči.

BLIZANCI

Pomalo ste iscrpljeni tempom koji ste sebi nametnuli, ali ne želite da propustite ništa od dešavanja. Malo je verovatno da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti raspoloženi za neke posebne akcije. Mirni trenuci sa voljenom osobom i uživanje.

RAK

Danas imate pravu meru u svemu što radite, pa je odličan trenutak da zatražite uslugu od nekoga ili da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom. Uživate u komunikaciji sa nekim i podsvesno priželjkujete nešto više od samo priče.