Astro

Šta nas čeka ovog ponedeljka: Ovnovi imaju emotivnu dilemu, Rakove očekuju trzavice na poslu, Device ovaj dan definitivno nije vaš

Početak još jedne nedelje je pred nama. Tu je i najnovija astro prognoza. Vreme je da vidimo šta su nam to zvezde pripremile ovog ponedeljka.

27.09.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: sarayut_sy/Shutterstock

OVAN

Moći ćete da uhvatite zalet kada je poslovni segment u pitanju. Ipak, postoji mogućnost za greške jer ste nefokusirani i razmišljate o stvarima koje nemaju veze sa poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu.

BIK

Može vam se ponuditi nešto što iskače van obrazaca onoga što ste radili do sada. I pored nesigurnosti, vredelo bi makar razmisliti o ovoj ponudi. U ljubavi su moguća neuobičajena ponašanja ili čak ulazak u neobaveznu avanturu.

BLIZANCI

Razmišljate o nečijim rečima i što više analizirate situaciju, sve ste manje sigurni u iskrenost osobe koja pokušava da vas ubedi u neke stvari. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije iskren.

RAK

Poslovno okruženje može biti mesto grešaka i trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas emotivni partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u vašu komunikaciju. Lako je prebroditi neke stvari.