Astro

Proverite ŠTA RETROGRADNI MERKUR (od 26. septembra) donosi vašem HOROSKOPSKOM ZNAKU

Često čujemo da kreće vladavina retrogradnog Merkura. Poslednji u ovoj godini počinje 26. septembra i evo šta donosi svakom od 12 znakova Zodijaka.

24.09.2021. - 20:00h
Retrogradni merkur
Retrogradni merkurfoto: Dzhulbee / Shutterstock

OVAN

Ako ste u ozbiljnoj vezi, Ovnovi, ovaj retrogradni Merkur će je staviti na test! Budite otvoreni prema partneru, budite pošteni, pa će vam ovaj tranzit možda pomoći da "raščistite" vazduh i nađete najbolje rešenje za opstanak.

BIK

Bikovi, ako ne budete dovoljno pažljivi, možda ćete okasniti kada su u pitanju neki važni datumi. Neće vam biti lako ni da se organizujete s partnerom, a neko će odustati od dogovora u poslednji minut. Nek vas ovaj Merkur nauči da budete spontaniji i fleksibilniji!

BLIZANCI

Isuviše ste u prošlost kad je u pitanju vaš ljubavni i seksualni život. Bivši partneri kucaju na vrata i traže novu šansu, ali ovaj period nije dobro vreme da podgrevate stare strasti, jer to neće trajati.

RAK

Ovaj Merkur vam se meša u život, Rakovi, a nekima će upropastiti ljubavne veze. Ako živite s partnerom ili ste već u braku, na videlo će isplivati potisnuti problemi vaše veze. Ako ste u ranoj fazi, napravite korak unazad da biste sami shvatili šta vam uopšte treba.