Astro

Šta nam donosi veliki horoskop za jesen 2021. godine - Ovan mora da radi na sebi, Strelac sreće srodnu dušu

Astrolozi predviđaju da će jesen 2021. godine doneti povećanu želju da se sve pojednostavi i to će u život doneti jednu lakoću i radost. Ovakav stav mnogi će usvojiti na polju karijere i ljubavi, a želja da se sve sredi i bude jednostavno sa sobom povlači i mnoge promene. Početak jeseni biće izuzetno miran, ali kada Venera i Mars u nastavku ovog godišnjeg doba počnu da nas testiraju, mogući su konflikti.

23.09.2021. - 20:00h
Jesenji horoskop
Jesenji horoskopfoto: Dzhulbee / Shutterstock

Na poslu mnoge znakove Zodijaka mogu očekivati dobre okolnosti, jer ćete biti kreativni, imaćete nove ideje, a realizaciji novih projekata posvetićete veliku pažnju. Za mnoge će to biti i sjajna prilika da se poboljšaju finansije. Idealno je vreme da i svoj hobi pretvorite u izvor stabilnih prihoda.

Kraj jeseni i početak zime stavljaju u prvi plan lične odnose. Imaćete energije da poboljšate porodične i prijateljske odnose, ali ovo je period kome najviše treba da se raduju usamljena srca. Zvezde pred zimske večeri mogu doneti jedna romantičan i iznenašujući sukob - da li će to biti vaša prava srodna duša, otkrićete već na prvi pogled.

Ovan

Jesen vam na početku neće doneti onoliko radosti koliko ste mislili. Moguće je da će sve kasniti i mnogi planovi će se odložiti. Nemojte se obeshrabriti, jer ćete već u oktobru moći da postignete visoke ciljeve radeći uobičajenim tempom.

Oslonite se na pratnera, porodicu, kolege i prijatelje jer vam mogu pomoći u ispunjenju ambicija. U poređenju sa letom, jesen vam donosi harmoniju, zabavu i lakoću. Imaćete i dobar odnos sa autoritetima na poslu.

Jesen donosi priliku da proširite mnoge sfere interesovanja i napravite nešto veliko. Pitanje za vas je - Koliko ste spremni da radite na sebi?

Bik

Najveće greške napravićete ove jeseni ako previše žurite. Obratite više pažnje na analizu učinjenih grešaka i pokušajte da ih ne ponavljate u budućnosti. Na polju emocija Bikovi će biti slabi, ali kada naiđu oluje, utehu i rešenja najpre ćete pronaći kod voljenih.

Uz njihovu pomoć, možete se ponovo probuditi optimizam u sebi. Ne plašite se da postanete zaštičenik iluzija. Jesen će vam zaista ponuditi mnoga prijatna iznenađenja, uključujući napredovanje u karijeri, početak nove veze, a možda čak i venčanje, piše Atma.

Blizanci

Očekuje vas puno događaja i odgovornosti, pa jesen za vas baš i neće biti opuštajuća. Očekuju se velike promene na svim poljima, ali one najznačajnije biće u ljubavi.

Mnogi će u vezi ili braku obnoviti bliskost i podići odnos sa partnerom na viši nivo. Rešili ste sve stare nedoumice i dileme, a sada ljubav počinje da se razvija, od malog korena do raskošne krošnje emocija.

Strasti će biti pojačane, kao i želja za romantikom, a usamljeni Blizanci imaće priliku da upoznaju svoju sudbinu. Slučajno poznanstvo može rezultirati jakim prijateljstvom koje se može pretvoriti u divnu romansu.

Rak

Jesen počinje nepredvidivim događajima i sa važnim promenama. Da biste kroz ovaj perod prošli sa što manje stresa i sa minimalnim gubicima, Rakovi moraju pokazati izdržljivost, gvozdenu volju i u svemu biti vođeni glasom razuma.

Preuzmite odgovornost, sada je trenutak da pokažete svoje sposobnosti i zrelost. Da biste umanjili rizik od negativnih posledica svega što se dešava, ciljajte na sigurno i ne rizikujete. Ako se dovoljno potrudite, negativna situacija preko noći se može preokrenuti u blagostanje.