Vage, ako ste mislili da je jučerašnji dan težak, danas se posebno pazite! Ribe zbunjene, Bikovi uzbuđeni...

Ovog utorka zvezde poručuju...

Ilustracija, foto: pathdoc/Shutterstock
Ilustracija, foto: pathdoc/Shutterstock
.

OVAN

Evidentno je da vam dosta toga smeta tokom ovog dana. Neki od vas će se povući u sebe, ćutati i dumati kako da reše probleme, dok će drugi naglašenom nervozom stvarati napetost oko sebe. Budite obazrivi u komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK

Uzbuđenje i nervoza. Sve se oko vas dešava u brzom tempu, tako da povremeno jedva sustižete događaje. Neke šanse se hoće otvoriti, ali će one biti uglavnom vezane za emotivni segment. Jača komunikacija sa simpatijom.

BLIZANCI

Zatrpani ste gomilom informacija, a niste sigurni kojima možete verovati. Danas budite obazrivi i možda bi najbolje bilo da ne povlačite velike poteze, niti da pravite dogovore. Dobro čitajte šta potpisujete. Emotivno – nerazumevanje sa partnerom.

RAK

Poprilično ste umorni i od jučerašnjih dešavanja, a današnja vam samo „dodaju“ na opterećenosti i zabrinutosti. Sačekajte, možda nije sve tako kao što izgleda. Emotivno – pomalo ste umorni od nekih situacija sa voljenom osobom.

.

LAV

Danas se možete suočiti sa neugodnim problemima kada su vaše finansije u pitanju. Ako tek sklapate neki dogovor – malo je verovatno da trenutno imate jasnu sliku. U emotivnom segmentu – pokušajte da budete strpljiviji sa voljenom osobom.

DEVICA

Današnji dan vam je posebno naporan. Toliko ste uložili sebe u neke projekte ili dešavanja, da već osećate da ste na ivici snaga. Danas ne verujte u obećanja niti vi obećavajte drugima – malo je verovatno da će bilo šta od ovoga biti ispunjeno.

VAGA

E ako ste juče bili u komplikovanim situacijama i smatrali da od toga ne može gore, danas ćete promeniti mišljenje. Konkretno – ništa ne ide kako treba. Sedite i kulirajte, opustite se – ono što ne možete promeniti, ne možete. Neka sve ide svojim tokom.

ŠKORPIJA

To što ste vi isplanirali i zamislili, to je baš lepo. Da nije ostvarivo, uverićete se tokom današnjeg dana. Od velikih planova ispašće da ćete samo sitnice dobiti. U emotivnom segmentu – neko vas pritiska svojim pokušajima da vas zavede i osvoji.

.

STRELAC

Nemojte danas donositi velike odluke iz više razloga. Pod jedan – nemate prave informacije. Pod dva – brzopleti ste i verovatno ćete napraviti više štete nego koristi. Pod tri – nije vreme da započinjete nešto novo. Posvetite se redovnim obavezama.

JARAC

Imaćete osećaj da se vaši planovi urušavaju. Ako vidite da neke stvari ne idu, umesto da ulažete snagu i dalje da ih pokrenete, pustite ih. Možda će sutrašnji dan doneti neka rešenja. Emotivno – iscrpljeni ste i imate malo vremena za partnera.

VODOLIJA

Danas možete završiti ono što ste započeli jedino ako uložite i poslednji atom snage u to. A koliko ćete za to biti sposobni, to je veliko pitanje. Izgleda mi da će dosta toga ipak ostati da „visi u vazduhu“. U emotivnom segmentu – svadljivost.

RIBE

Vi zbunjujete druge, drugi zbunjuju vas. Tako se lepo nećete razumeti da će to verovatno rezultovati opštom pometnjom u dogovorima. U emotivnom segmentu – partner je nešto romantičniji nego inače, ail ste vi na velikom oprezu.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/