Astro

Ribe, ne odgovarajte na provokacije; Ovnovi, ljubav vas odvodi u neočekivanom pravcu; Bikovi, mozak vam radi 200 na sat...

Kakve su astrološke prilike ovog ponedeljka, pogledajte detaljnije!

20.09.2021. - 06:30h
Zajedno
Zajednofoto: pink panda/Shutterstock

OVAN

Danas možete zatražiti uslugu od kolege ili saradnika a stoje vam I mogućnosti za neočekivane novčane prilive. Ljubavna dešavanja odvijaju se u neočekivanom pravcu – moguće je vrlo podsticajno novo poznanstvo. Tajna komunikacija.

BIK

Vi ste puni energije i možete uraditi dosta, čak i onih najkomplikovanijih obaveza. Takođe – dobar dan da pronađete rešenje za nešto što vas je mučilo. Mozak vam radi brzo. Preko prijatelja ili interneta mogućnost za flert i novu ljubav.

BLIZANCI

Imate dobre planove, još bolju organizaciju a i okolnosti vam idu na ruku. Sve se „namešta“ da ostvarite dobre pomake u poslovnom segmentu. Ove srećne okolnosti iskoristite i kada je ljubav u pitanju – priđite osobi koja vas zanima.

RAK

Danas je veliko pitanje da li ćete uspeti da uhvatite i dva minuta slobodnog prostora. Sa svih strana vas saleću pozivi, razgovori, gomila sitnih obaveza kojima ne vidite kraja ni konca. U emotivnom segmentu – povredljiviji ste nego inače.