Astro

Nova nedelja: Pun Mesec zatalasaće ljubavne odnose Ovnovima; Bikovima će sve biti „povuci-potegni“; Vage na meti udvarača...

Nova astro sedmica je u znaku punog Meseca koji će mnogim znakovima donositi nemirne odnose u različitim sferama. Kako će se odraziti na vaš znak, pročitajte!

19.09.2021. - 11:40h
Razgovori, nerazumevanje, ljubav - biće svega
Razgovori, nerazumevanje, ljubav - biće svegafoto: adriaticfoto/Shutterstock

OVAN

Hrana

Povremeni problemi sa metabolizmom I usporeno varenje mogu se regulisati ishranom. Bazirajte obroke na kuvanoj hrani, varivima, ali I povrću, mlečnim proizvodima. Takođe – konzumirajte smokve I suve šljive.

Ljubav

Sve se može kad se dvoje slože. Da, u teoriji to zvuči odlično, praksa već pokazuje manjkavosti i nedostatke. Pun Mesec će zatalasati odnos sa partnerom (naročito kod onih parova koji sumnjaju jedno u drugo), pa će vas dobar aspekt Merkura i Jupitera vratiti u normalu. Onda će opet doći do uzbune kada Venera napravi opoziciju sa Uranom, pa će se strasti nanovo smiriti – opet uz podršku Jupitera i Merkura. A ove dve planete poručuju – pričajte. Razgovor sada sve boljke i nedoumice leči. Slobodni Ovnovi – emotivno zanimljiva nedelja sa puno neočekivanih dešavanja i uzbudljivih situacija.

Posao

Bićete u svakodnevnom kontaktu sa ljudima koji su mnogo teški za saradnju. Malo ćete uspevati da balansirate, malo ćete se nervirati i biti impulsivni ali ćete i druga strana i vi u poslednjem trenutku uspevati da nađete rešenje i nastavite dalje. Vi ste osoba koja je individualac i sve volite da radite na neki svoj način, ali sada morate da pokušate da se uklopite i funkcionišete timski. Čak i ovako naporne saradnje donose vam dobre poslovne rezultate i omogućavaju čak i nove dogovore i projekte.

Novac

Troškovi pokazuju tendenciju da se otimaju kontroli. Finansije sa velikim oscilacijama.

Zdravlje

Osetljiv je lumbalni deo kičme, bubrezi i urogenitalni trakt.

BIK

Hrana

Tranziti Meseca donose vam povećanje apetita. Teško ćete odolevati iskušenjima, naročito po pitanju omiljene hrane, ali i slatkiša. Savetuje vam se više kretanja, šetnje I fizičke aktivnosti – da brže potrošite sve te slane I slatke kalorije.

Ljubav

Partner i vi ćete talasati ove nedelje. Red strasti, red posesivnosti, red ljubavi, red ljubomore, red romantike, red dramskih predstava. Malo ćete vi nervirati drugu stranu, malo će druga strana nervirati vas. Ali u svoj toj uzburkanosti, čvrsto ćete držati jedno drugo. Začinjavaćete pomalo pikantnim i ljutkastim začinima svoj odnos i verovatno prilično uživati u svemu tome. Slobodni Bikovi – opozicija Venere koja se nalazi u partnerskom polju sa Uranom koji je kod vas može da izrodi svakakve ljubavne zanimacije, događaje i dogodovštine – verovatno ono što ne očekujete ni malo i čemu se ne nadate.

Posao

Ova će vas sedmica fizički ali i mentalno dosta crpiti, bez obzira na to što će ona generalno gledano biti plodonosna i uspešna po vas, naročito kada su dogovori i saradnje u pitanju. Sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi moraćete da se ubeđujete, natežete – kao da ništa neće moći da ide opušteno i bez tenzije. Sa autoritetima – iako se vidi da će postojati neka forma obostranog otpora i napetosti – ipak ćete moći da se dogovorite i funkcionišete. Promene u poslovnom okruženju vam ne prijaju.

Novac

Zastoj u finansijskom segmentu. Očekivanje nekog novca koji nikako ne dolazi.

Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije, odmarajte se i opuštajte što više.

BLIZANCI

Hrana

Ne ponavljajte greške u ishrani I ne vraćajte se na staro. Taman ste krenuli kako treba, uveli se u red i osećate se prilično dobro. Metabolizam vam je usporen, pa uzimajte laganiju hranu i manje obroke. Slatkiši vam se sada lako « lepe » pa pokušajte da ih izbegavate.

Ljubav

Planete tranzitiraju kroz polje koje se kod vas vezuje za ljubav, za uživanje, zabavu, kreativnost i decu. One su sada i vašem partneru i vama velika podrška i vetar u leđa – komunikacija vam je kvalitetna a dani će vam biti ispunjeni nekim finim i opuštenim dešavanjima sa osobom koju volite. Ne znači da neće biti povremenog nerviranja – uvek se nađe razlog za to, ali sada je bitno da je sve brzo i lako rešivo. Slobodni Blizanci – uživajte na prvom mestu – u životu, u tome što ste aktivni i što imate mnogo razloga za radost. A onda uživajte i u novim i u starim emotivnim prilikama koje su oko vas.

Posao

Poslovno okruženje i odnos sa kolegama vam može povremeno u ovoj nedelji donositi da se na kratko iznervirate, ali i da shvatite da ne možete verovati baš svima. Vaša posvećenost obavezama je velika, pa će vam smetati to što oko vas ima osoba koje gledaju da i ono što je njihovo natovare na vas. No, sem ovih povremenih distrakcija – vaša komunikacija sa saradnicima je kvalitetna, umete svoj rad da predstavite na pravi način a imate i dobre ideje koje će privući pažnju vaših poslovnih partnera.

Novac

Zarade su korektne, ali su troškovi nešto jači u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mogući su problemi sa urinarnim infekcijama, kožom i alergijama.

RAK

Hrana

Možda bi sada bio pravi momenat za neke promene po pitanjima ishrane. Shvatićete da vam neke namirnice ne prijaju I možete da ih skinete sa svoje “liste”. Svedeni, ali redovni obroci su ono što vam sada donosi najviše energije I dobrobiti.

Ljubav

Početak nedelje donosi nemire – Možda imate razlog za njih, a možda i nemate – u svakom slučaju tu jaku emotivnost koja vas sada krcka i tu gomilu pitanja koja vam se motaju po glavi podelite sa partnerom, otvorite se, porazgovarajte. Ne znači da će se automatski sve rešiti i popraviti, ali će se makar krenuti u tom pravcu. Slobodni Rakovi – nije da ne postoje emotivne prilike, jer su tu oko vas. Druga je stvar da li vi želite da zakoračite u njih. U ovoj nedelji može biti iznenađenja – ili će neko svojim potezima iznenaditi vas ili ćete vi iznenaditi sami sebe time što ćete se aktivirati i jurnuti prema nekom.

Posao

U početnoj fazi svake komunikacije i dogovora u ovoj nedelji postojaće tenzija i neusaglašenost. No, kada se mirom i stabilnošću ta početna faza prevaziđe – ući će se u realizaciju dogovora i pronalaženje rešenja. Zato budite mudri, ne jurcajte nigde i ne dižite sami sebi pritisak. Nešto više nego inače proveravajte sebe kada je papirologija u pitanju – moguće je da vam se potkrade po koja greška. Rakovi koji se bave privatnim poslom imaće više posla nego inače i obećavajuće dogovore.

Novac

Ne možete trenutno izbeći troškove, ali gledajte da ih makar koliko toliko kontrolišete.

Zdravlje

Dosta prisutna nervoza. Tražite načine da se opustite.