Astro

Nedelja: Blizanci se raspadaju da bi svima udovoljili, Ovnovi dobijaju dobronamernu kritiku, Rakove obuzimaju misli o “nekom”

Kako će vaš znak horoskopa uspeti da se pozicionira na astrološkom polju danas, pogledajte!

19.09.2021. - 06:30h
Kaži mi
Kaži mi foto: giuseppelombardo / Shutterstock

OVAN

Uspeli ste da izgladite neke propuste u svojim bitnim relacijama. Moguće je da ćete dobiti pridiku od člana porodice koji vam u suštini želi dobro. Prihvatite kritiku jer je dobronamerna. Bolje raspoloženje u drugom delu dana.

BIK

Pomalo ste umorni, pa ćete iskoristiti prvi deo dana za odmor, leškarenje. Malo vam popravlja raspoloženje I donosi bolju energiju stari prijatelj. U ranim popodnevnim satima bi bilo lepo prošetati se po prirodi, najbolje pored vode.

BLIZANCI

Danas ste komunikativni, širite dobro raspoloženje. Napravićete više dogovora i onda se „slomiti“ pokušavajući da ispoštujete sve. Nemojte zaboraviti u dogovorima i voljenu osobu. Pronađite u ovom danu vreme I za nju.

RAK

Od ranog jutra bićete obuzeti mislima o „onom nekom“ ko odavno nije deo vašeg života, ali ne možete nikako u potpunosti da ga izbacite iz glave. Na svu sreću pa vas ovo neće držati dugo, već tamo od poneva ste kao novi. Tada ćete uzeti vreme za sebe i za opuštanje.