Nedelja: Blizanci se raspadaju da bi svima udovoljili, Ovnovi dobijaju dobronamernu kritiku, Rakove obuzimaju misli o “nekom”

Kako će vaš znak horoskopa uspeti da se pozicionira na astrološkom polju danas, pogledajte!

Kaži mi, foto: giuseppelombardo / Shutterstock
Kaži mi, foto: giuseppelombardo / Shutterstock
.

OVAN

Uspeli ste da izgladite neke propuste u svojim bitnim relacijama. Moguće je da ćete dobiti pridiku od člana porodice koji vam u suštini želi dobro. Prihvatite kritiku jer je dobronamerna. Bolje raspoloženje u drugom delu dana.

BIK

Pomalo ste umorni, pa ćete iskoristiti prvi deo dana za odmor, leškarenje. Malo vam popravlja raspoloženje I donosi bolju energiju stari prijatelj. U ranim popodnevnim satima bi bilo lepo prošetati se po prirodi, najbolje pored vode.

BLIZANCI

Danas ste komunikativni, širite dobro raspoloženje. Napravićete više dogovora i onda se „slomiti“ pokušavajući da ispoštujete sve. Nemojte zaboraviti u dogovorima i voljenu osobu. Pronađite u ovom danu vreme I za nju.

RAK

Od ranog jutra bićete obuzeti mislima o „onom nekom“ ko odavno nije deo vašeg života, ali ne možete nikako u potpunosti da ga izbacite iz glave. Na svu sreću pa vas ovo neće držati dugo, već tamo od poneva ste kao novi. Tada ćete uzeti vreme za sebe i za opuštanje.

.

LAV

Današnji dan je samo vaš, za sve ono šta ste namerili da uradite. A vaše su želje tokom ovog dana velike. I vi lično imate nameru da ih sve ispunite. Nećete stati sve do kasnih večernjih sati. A onda – malo odmora pred novi radni dan.

DEVICA

Znam, obično kada sve ide baš onako kako treba, čovek u jednom trenutku počne da se pita – do kada će biti ovako? Da li ću stići da uradim sve što sam zamislio? Da li će se dogoditi nešto što će pokvariti moje planove? Oraspoložite se malo.

VAGA

Nema razloga da budete neraspoloženi. Jasno mi je da vam se neke stvari ne dopadaju, ali imate toliko lepih trenutaka pred vama, da nema mesta ovakvim razmišljanjima. Dozvolite voljenoj osobi da pozitivno utiče na vas, potrebno vam je to.

ŠKORPIJA

Ako baš nemate nikakvih obaveza, nemojte da se usedite, već uhvatite prijatelja ili voljenu osobu i iskoristite vreme za malo šetnje, za rekreaciju ili samo za zabavu. Ovaj vam dan donosi opuštenost i potrebu da uživate.

STRELAC

.

Koliko li vam se danas sve lepo namešta da odete i susretnete se sa nekim koga baš želite da vidite. Može ovo biti prijatelj, emotivni partner, čak i član dalje porodice. U svakom slučaju, dobro vreme i lepi trenuci su pred vama. Uživajte.

JARAC

„Odjeci“ jučerašnje nervoze će vas pratiti. Znam da vam smeta da od ranog jutra morate da rešavate neku problematiku, ali završite pa izađite. Videćete da je vreme od podneva mnogo bolje, bićete raspoloženiji i voljni za susret sa dragim ljudima.

VODOLIJA

Jeste da je nedelja, ali izgleda mi da pojedine Vodolije i tokom današnjeg dana mogu da dođu do nekog novca. Doduše, ovo može biti i poklon i pozajmica...zar je važno, kada će vam dan početi kako treba? Samo nemojte da odete pravac u šoping.

RIBE

Danas ćete se posvetiti porodičnim obavezama, pogotovo ako ste u prethodnom periodu obećali da ćete uraditi nešto za članove svoje familije. Ako ste se nadali da ćete se videti sa partnerom, bojim se da za to postoje male šanse.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/