Astro

Lavovi se pitaju ko je izmislio radnu subotu i zašto je baš njima zapala; Device izlaze i druže se, dok Vage čeka strasno veče

Kakva će biti vaša subota sa astro aspekta, saznajte detaljnije.

18.09.2021. - 06:30h
Veče puno strasti
Veče puno strastifoto: G-Stock Studio/Shutterstock

OVAN

Dan je najbolje iskoristiti za ljubav. Imate vi i drugih planova i drugih situacija koje su vam bitne, ali ono gde ćete najviše uživati jeste zaista polje emocija. Bez obzira da li tek pokrećete neku priču ili već imate emotivnog partnera – uživajte punom parom!

BIK

Ako već hoćete da nešto isplanirate i da u tome uživate do maksimuma, onda je za vas prava stvar da pobegnete van grada makar na jedan dan. I to po mogućstvu, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Videćete i sami koliko ćete se opustiti.

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Menjate se na jedan pozitivan način i to vam je sada jasno.

RAK

Danas ćete verovatno morati da završite neke poslove zajedno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Pomalo ste nepažljivi, pa vodite računa da se ne povredite. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne nedelje.