Astro

Petak je: Lavovi su se rastrčali na sve strane, Device posao ostavljaju iz sebe, Strelčevima je neophodan odmor, a ostali?

Konačno petak. Mnogi su ga s nestrpljenjem isčekivali. Kakva iznenađenja su nam zvezde spremile za danas pročitajte u najnovijoj astro prognozi.

17.09.2021. - 06:30h
Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: Billion Photos/ Shutterstock

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje. Mozak vam je na desetoj strani i biće vam potrebna organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete.

BIK

Sve na poslu funkcioniše dobro. Ipak, vi niste zadovoljni i možete poželeti da u nekim stvarima rizikujete, samo da biste ih pokrenuli brže. Dan kada ste okrenuti porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje ili izlazak sa prijateljima.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran. Možda je premoren, kao i vi.

RAK

Neke stvari se suviše dobro odvijaju. Plašite se da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost prevare i avanture.