Astro

Kako prave prvi korak: Lav ne čeka, Bik ne žuri, Rakovi suptilno dominiraju...

Pojedini znakovi su skloni da čekaju drugu stranu da napravi prvi korak, dok drugi ništa ne prepuštaju slučaju jer - znaju da nemaju šta da izgube ako pokušaju, poput Ovna i Lava

19.09.2021. - 20:00h
Flert
Flertfoto: sirtravelalot/Shutterstock

1. Ovan

Pripadnici ovog znaka su prirodne vođe i vole da osećaju da su glavni. Iako bi ih ženin prvi potez zainteresovao i uzbudio, oni su ti koji moraju i vole da dominiraju u svemu.

Znači, žene, ako vam se sviđa muškarac u tom znaku i već ste se načekale, a on nikako da napravi prvi korak, moguće je da mu se ne sviđate toliko koliko se on sviđa vama, jednostavno nema interesa. Naime, Ovnovi su, od svih znakova, najskloniji prvi da iniciraju sve, od romantičnih odnosa, poznanstava do poslovnih poteza.

2. Bik

Iako pripadnici ovog znaka imaju jaku ličnost, nisu skloni da prave prve poteze, već radije čekaju šta će druga strana da preduzme. I ne rade to zato što su nesigurni u sebe ili im je neprijatno da priđu ženi, već zato što vole da se osećaju željeno. Oni se kreću polako i postojano, kod njih nikad nema žurbe.

Bikovi, umesto da ženi odmah priđu i pozovu je da izađu, pokušavaju suptilnim gestovima i kontaktom očima da pokazažu zainteresovanost, sve dok se žena ne nasmeje i počne da koketira. Muškarci rođeni u ovom znaku su pomalo rezervisani po prirodi i ne zaljubljuju se olako. Ali, jednom kad se zagreju za neku ženu, tad su spremni na mnogo fizičkog kontakta i jako su dobri, velikodušni ljubavnici.

3. Blizanci

Oni su izuzetno komunikativni i nametljivi, posebno kad se nađu u blizini žene koja im se sviđa - tad će uraditi sve da privuku njenu pažnju. Blizanci znaju da privuku suprotni pol rečima, bile one iskrene ili ne, zatim humorom i ponekad inteligencijom.

Po prirodi su radoznali, pomalo zaneseni i skloni da igraju igrice "zavođenja". Prvo ženu obasipaju pažnjom tako da se oseća kao jedina na svetu, a potom rade prvi potez i pozivaju je na, recimo, večeru.

4. Rak

Pripadnici ovog znaka svoju želju za dominacijom pokazuju suptilno. Iako su po prirodi nežni i misaoni tipovi, prići će polako ženi koja im se sviđa, pokazati interes i slušati je satima. Oni znaju sa ženama kao ni jedan drugi znak i žene ih zato vole. U njihovom društvu se osećaju sigurno i kao da ih poznaju ceo život.

Na kraju druženja Rakovi će pomalo stidljivo reći ženi da bi voleli ponovno da je vide i to toliko nenametljivo da ona čak neće biti sasvim sigurna u njegove namere, ali važno je takvim muškarcima da se prepusti, i sve će biti super.