Astro

Horoskop za četvrtak: Ovnovima partneri dođu kao "melem na ranu", Blizanci - ovo je dan za ljubav, Jarčevi očekujte neočekivano

Kakav četvrtak je pred nama? Pogledajte šta su nam zvezde pripremile?

16.09.2021. - 06:30h
Horoskop za četvrtak
Horoskop za četvrtakfoto: Ann Haritonenko/Shutterstock

OVAN

Danas više opreza u dogovorima. Malo ste impulsivni, nervozni, sve biste odjednom da završite, a to teško da će biti moguće. Ne raspravljajte se sa saradnicima, a pogotovo ne sa nadređenima. Partner vam dođe kao melem na ranu.

BIK

Pojedinci pokušavaju da vas izbace iz takta. Nećete se vi tako lako dati, šta ste rešili da uradite, uradićete, pa makar se svi ostali pušili od besa. Sa emotivnim partnerom odlična situacija, a neki su raspoloženi i za malo flertovanja sa strane.

BLIZANCI

Vama je danas dan za ljubav i za druženje, a baš i nećete naročito biti raspoloženi za posao. Ono što mora da se odradi odradićete, ali bezvoljno. Na pameti vam je samo jedan dogovor i sve misli su vam kraj osobe sa kojom trebate da se vidite.

RAK

Vi ste danas zainteresovani za svoje lične obaveze. U poslovnom segmentu, uradićete ono što morate ili ono što vam odgovara, a sve ostalo ćete ostaviti za sutra...ili prekosutra. Odlični odnosi sa ukućanima, sa partnerom sklad i razumevanje.