Horoskop za četvrtak: Ovnovima partneri dođu kao "melem na ranu", Blizanci - ovo je dan za ljubav, Jarčevi očekujte neočekivano

Kakav četvrtak je pred nama? Pogledajte šta su nam zvezde pripremile?

Horoskop za četvrtak, foto: Ann Haritonenko/Shutterstock
Horoskop za četvrtak, foto: Ann Haritonenko/Shutterstock
.

OVAN

Danas više opreza u dogovorima. Malo ste impulsivni, nervozni, sve biste odjednom da završite, a to teško da će biti moguće. Ne raspravljajte se sa saradnicima, a pogotovo ne sa nadređenima. Partner vam dođe kao melem na ranu.

BIK

Pojedinci pokušavaju da vas izbace iz takta. Nećete se vi tako lako dati, šta ste rešili da uradite, uradićete, pa makar se svi ostali pušili od besa. Sa emotivnim partnerom odlična situacija, a neki su raspoloženi i za malo flertovanja sa strane.

BLIZANCI

Vama je danas dan za ljubav i za druženje, a baš i nećete naročito biti raspoloženi za posao. Ono što mora da se odradi odradićete, ali bezvoljno. Na pameti vam je samo jedan dogovor i sve misli su vam kraj osobe sa kojom trebate da se vidite.

RAK

Vi ste danas zainteresovani za svoje lične obaveze. U poslovnom segmentu, uradićete ono što morate ili ono što vam odgovara, a sve ostalo ćete ostaviti za sutra...ili prekosutra. Odlični odnosi sa ukućanima, sa partnerom sklad i razumevanje.

.

LAV

Danas ste kao uključeni u struju. Osim toga, načuli ste da će u vašem radnom okruženju biti neko ko vam je poslovno veoma važan, i imate nameru da budete primećeni. Susret sa osobom koja vam je jako simpatična. Flertovanje.

DEVICA

Suviše ste se angažovali na nekoj drugoj strani, i jedan poslovni dogovor potpuno zaboravili. Pokušajte da nađete opravdanje za svoj nemar. Kontakt preko posla sa nekim je naterao sve leptiriće u vašem stomaku da se razlepršaju.

VAGA

Jedan razgovor na poslu je probudio velike nade kod vas. Sigurni ste da će dogovor imeđu vas i ovog klijenta biti spomenut kod nadređenog i računate da ćete makar biti pohvaljeni. Zadovoljni ste svojim učinkom. Emotivno – blago neraspoloženje.

ŠKORPIJA

Umesto što ste neraspoloženi zbog stvari koje niste uspeli da odradite, ili neke rasprave sa kolegom, razmislite malo i o tome koliko ste drugih dobrih stvari uradili u toku dana. Nađite dodatnu utehu u razgovoru sa voljenom osobom.

.

STRELAC

Posao funkcioniše kako treba, moguće je i da je neki dinar kapnuo neplanirano u džep, a na sve to – ljubav vam je baš obuzela srce i intenzivno razmišljate o nekom. Koristite ovaj dan maksimalno, sve će se nameštati baš u vašu korist.

JARAC

Dan neočekivanog. Doduše, neočekivano će ispasti i svađa između vas i kolege ili prijatelja, ali to je sada manje važno. Bitno je da ima iznenađenja u polju finansija, i to onih pozitivnih. Jedna će vas zanimljiva osoba kontaktirati i ulepšati ovaj dan.

VODOLIJA

Pred vama je interesantan dan kada biste trebali da se pokrenete prema svemu što želite. Naročito pod ovim podrazumevam emotivni plan. Ako ste za flertovanje i zavođenje, onda punom parom napred. Druga strana čeka vašu inicijativu.

RIBE

Dan je dobar za poslovne aktivnosti, ali ako ugovarate nešto sa osobama koje ne poznajete dovoljno, budite obazrivi. Želja da se što pre ostvarite, može vas naterati da zaključite nepovoljan dogovor. Emotivno – ljubomora je proradila.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/