Pun Mesec otvara oči, donosi promene i optimizam: Ipak, nekim znacima će "jedna kap preliti čašu"

Pun Mesec u Ribama od 21. septembra donosi promene. Kako će se to odraziti na vaš znak, pogledajte.

Pun mesec uvek donosi promene, foto: Paramonov Alexander/Shutterstock
Pun mesec uvek donosi promene, foto: Paramonov Alexander/Shutterstock
.

Ovan

Vama se aktivira 12 kuća. To je kuća izolacije, dubokih misli vaše podsvesti, ali ljubavi u smislu karme ili sudbinski predodređenih odnosa. Možete očekivati tajnu ljubavnu vezu, a nekima se može vratiti osoba iz prošlosti. Neki Ovnovi će se baviti svojom psihom i svojim dubokim i skrivenim emocijama kao i razmišljanjima.

Bik

Aktivira vam se 11 kuća koja je kuća prijateljstava, nada i želja i očekivanja. Sada ako želite možete naći novi posao preko uticajnih ljudi. Takođe predstoji vam period druženja i upoznavanja novih osoba sa kojim možete ostvariti duga i lepa prijateljstva.

Blizanci

Vama je aktivirano polje karijere i javnog života. Kada je pun Mesec u 10 kući karijera kreće uzlaznom putanjom ili se neki poslovni korak završava u pozitivnom smislu po vas i vi dobijate neko priznanje tj vetar u leđa.

Rak

Sada je idealno vreme za planiranje pogotovo kada su putovanja u pitanju kao i obrazovanje ili doškolovavanje. Sada su vam reči lepe i pitke, lepo je vreme da sve što mislite stavite na papir i da pročitate kroz neko vreme. Sami ćete se iznenaditi!

.

Lav

Sada razišljajte o investicijama i daljim ulaganjima. Finasije su vam naglašene i možete da očekujete i neko nasledstvo iznenada! Sa partnerom vam predstoji puno emocija kao i pojačan seksualni život! Uživajte!

Devica

Akcenat na poslovnim i ljubavnim odnosima. Kada je posao u pitanju tu zatvarate krug i stvari se finiširaju. LJubavni odnos sa partnerom je jak ali je takođe pitanje kako će se završiti jer ovaj pun Mesec budi u vama SVE! To izlazi na površinu i vi donosite odluku!

Vaga

Naglašena vam je porodica , deca i vaše zdravlje tj. vaš odnos prema njemu. Imaćete potrebu da se posvetite porodici i da radite na odnosu sa decom. Kada je zdravlje u pitanju sada bi bilo lepo da podvučete crtu i da uvedete nove navike kada je ishrana u pitanju.

Škorpija

Definitivno ako sada Škorpija planira trudnoću sada je idealno vreme! Prijateljski odnos prerasta u ljubavni. Potreba za izlascima je naglašena. UŽIVAJTE!

.

Strelac

Naglašeno vam je polje doma. Veoma lako može da se desi da promenite mesto boravka. Ili da se odlučite za kupovinu nove nekretnine. Slobodno se upustite u ovu avanturu jer su planete na vašoj strani. Takođe dolazi u obzir i renoviranje stana ili kuće.

Jarac

Naglašeno vam je obrazovanje. Imate potrebu za usavršavanjem i bilo bi odlično kada bi to uklopili sa vašom karijerom. Neki kurs ili obuka kao i nastavak studija daje odlične rezultate.

Vodolija

Akcenat je na imovini i finansijama. Promeniće se vaše vrednosti i počinjete da više cenite ono što imate kao i sami sebe. Sada slobodno tražite povišicu i više se zauzmite za sebe kada je poso u pitanju.

Ribe

Vama se promene dešavaju unutar vas. Kako unutrašnje tako i spoljašnje. Ako želite da promenite frizuru , način odevanja ili želite neku estetsku hirirgiju sada je pravo vreme. Što se tiče vaše unutrašnje promene ona će biti jaka i vidljiva. Ljudi će je osetiti i biće im drago kada vide vašu novu jačinu i vaše novo "ja".

Izvor: novosti